fbpx

Riggerne åbner ny afdeling i Aarhus

Inkluder i Newsletter: Ja

Vi fristes til at skrive - Aarhus løber med alt, i hvert tilfælde hvis vi ligesom retter fokus på hvor de store ting sker i sejlsport lige for tiden, og nu har Riggerne på Svendborg havn – så travlt at de nu udvider med kørende værksted i Århus. Det er Nicolaj Bjørnholt, som har været ansat hos Riggerne de seneste fire år, der flytter til Århus og kommer til at varetage Århus-afdelingen fra 1.Juli.

’Vi er utroligt glade for, at vi nu har mulighed for at udvide vores forretning, og åbne en base i Århus. Dermed kan vi tilbyde vores kunder i Jylland en hurtigere og billigere service end vi har haft mulighed for før. Nu kan folk få hjælp med det samme, og de skal ikke betale for at vi kører hele vejen fra Svendborg og retur. Vi er meget mere fleksible og har større rækkevidde med denne løsning, så det glæder vi os meget til’ udtaler ejer Frank Kirkegaard.

Egen avl
Frank Kirkegaard fortsætter; ’Med Nicolaj ved roret i Århus, er det stadig vores mission, at tingene bliver lavet til perfektion. Nicolaj er selv dedikeret, vindende sejler, er ”uddannet” hos os gennem fire år, og har opnået en stor kunnen og know how. - Der findes jo ikke en rigger-uddannelse i Danmark, så dette er det tætteste vi kan komme på at ”uddanne” folk til faget.’

Ny medarbejder søges i Svendborg
Da Nicolaj Bjørnholt nu tager til Århus, mangler Riggerne arbejdskraft i Svendborg. Så er du dedikeret sejler ca. 20-40 år, har hænderne rigtigt skruet på, er gerne uddannet sejlmager, bådebygger el.lign – og har arbejdet i bådbranchen før, så send en ansøgning til Riggerne! Tiltrædelse snarest muligt.









Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen





Udvalgte artikler *