fbpx

’Prøv noget nyt’ gav 20 nye medlemmer i Hellerup Sejlklub

Inkluder i Newsletter: Ja

Åbent hus eller ’Prøv noget nyt’ i Hellerup Sejlklub lørdag betød, at 50 medlemmer af sejlklubben stod klar til at give nye sejlere en god oplevelse på vandet. Mere end 250 børn og voksne var mødt op for at få en indføring i de maritime mysterier, og få en oplevelse på vandet.

– Efter sidste års kæmpesucces, hvor vi havde 150 gæster, er det helt overvældende i år, fortæller Hellerup Sejlklubs formand Marie Dela.
I år kom der virkelig mange – også mange udlændinge, der ville prøve at sejle, men også ville høre hvad Hellerup Sejlklub var for en størrelse, og hvad de kunne bidrage med. Det var en fornøjelse at opleve, hvordan sejlerglæden blev tændt i børn og voksne, og dejligt at se den store tilslutning til dette arrangement.

Alt var flot organiseret med et telt, hvor man kunne få redningsveste og lidt at drikke. Marie Dela fortæller, at en pige på 10-11 år var meget betuttet, og noget betænkelig ved udsigten til at skulle have redningsvest på. Så var det som om, at det blev lidt farligt. Men stort var smilet, da hun kom på land efter en tur i en opti med instruktør. Hun havde haft en stor oplevelse og havde besejret havet!

20 nye medlemmer

– Vi kan konstatere at gæsterne havde en fantastisk god oplevelse, for rigtig mange – faktisk 20, valgte at melde sig ind i Hellerup Sejlklub på dagen! De fleste uden en fortid på vandet. Og der kommer flere i de kommende dage, siger Marie Dela.
Marie Dela slutter med en opfordring:
– Tag rigtigt godt imod vores nye medlemmer, og byd dem indenfor i fællesskabet, så de alle får glæden ved livet på vandet lige så dybt forankret som i har!

 

Flere RIBs var på vandet, for at sejle de mange gæster ud til de ventende både. Foto: Per Heegaard

Flere RIBs var på vandet, for at sejle de mange gæster ud til de ventende både. Foto: Per Heegaard

Masser af både, SUP og kajakker

Udover optimistjoller, J/70, X-79 og andre store kølbåde, havde klubbens medlemmer stillet deres egne både til rådighed, så det også var muligt at prøve en contender-jolle og en CB66. Også Dansk Sejlunions Torm-trailer med surf, Stand Up Paddle og kajak var med på havnen.
Den internationale baneleder Christian Lerche var på vandet i en RIB, og sejle nye sejlere ud til de ventende kølbåde, og senere på eftermiddagen som instruktør i klubbens J/70’ere.
– Det er så vigtigt, at vi i klubberne holder fokus på det vi kan. Der skal være fokus på sejlsport, siger Christian Lerche til Bådmagasinet.

hs veste

Teltet med redningsveste kunne også byde på lidt at drikke. Foto: Per Heegaard

Hellerups butikker og sponsorerer havde sørget for, at de godt 50 frivillige fik en goodiebag, og lodtrækningspræmier til alle frivillige, der deltog i after-sailing med grill. Efter dagens sejladser var der fodbold på storskærm i den store hal for alle interesserede.

hs opti2

Mange, især de yngste, fik en fantastisk oplevelse i en opti, med instruktør! Foto: Per Heegaard









Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen





Udvalgte artikler *