Tag båden til musikfestival - her får du 7 spændende forslag

Når du sejler til festival, slipper du for nattelarm og tvivlsomme toiletter. Når du har fået nok musik, går eller sejler du hjem til båden og får din skønhedssøvn, mens de andre tøffer ned til de lange rækker af små iglotelte. Den følgende dag starter du med et varmt bad på havnen og henter måske frisk morgenbrød ved havnebutikken, så du er klar til dagens musikprogram.

Mange af landets festivaler ligger tæt på en havn, og vil du helt tæt på, er der mange steder også mulighed for at ligge for anker lige ud for scenerne. Havnene er selvfølgelig populære, mens der er festival, så kom i god tid, hvis du vil være sikker på en plads.

Her på Bådmagasinet har vi samlet 7 meget forskellige festivaler i Danmark, alle festivaler du kan sejle til:

Copenhell Refshaleøen – uge 25 - copenhell.dk
Fra havnen Lynetten skal du blot over på den anden side af vejen, og så er du på landets største festival for musik i tunge ende af skalaen.

Nibe festival – uge 27 - nibefestival.dk
Gåafstand fra Nibe Havn.

Tunø – uge 27 - tunøfestival.dk
Yndet festival at sejle til, da den ligger lige op ad havnen. Derfor kan det også være svært at få plads i havnen under festivalen.

Samsø festival – uge 29 - samfest.dk
Den travle Ballen havn ligger i cykelafstand fra festivalen og en del både vælger også at ligge for anker lige ud for festival pladsen nord for Ballen.

Langelandsfestival – uge 30 - langelandsfestival.dk
Læg til i Rudkøbing og gå til festivalen, der ligger syd for havnen. Du kan også ligge for anker ud for festivalen.

Skarø festival – uge 31 - lovein.dk
Hyggelige lille og børnevenlig festival som ligger i gåafstand fra øens havn.

Kalundborg Rocker – uge 32 - kalundborg-rocker.dk 

Pladsen ligger lige ved siden af Gisseløre lystbådehavn.

Har du kendskab til en festival, som lige præcis er din favorit, eller en du også mener bør være med på listen, så hører vi naturligvis gerne fra dig, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Seneste nyheder

Sailing World News