European Yacht of the Year: Hvem skal med?

Bådmagasinet indtager for første gang sædet i European Yacht of the Year konkurrencen. Det sker, når der den 20. juni holdes nomineringsmøde. Her vil en shortlist på ca. 50 nye både blive reduceret med 2/3, således at der er 15 både tilbage fordelt på følgende fem kategorier: Family Cruiser, Luxury Cruiser, Performance Cruiser, Flerskrog og Special Yacht.

I juryen sidder der repræsentanter for alle de førende medier om sejlsport - i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Holland, England, Frankrig, Østrig, Schweiz, Italien og Spanien.

Ofte er nomineringen og den senere afgørelse af hvem vinderne i de fem kategorier bliver en kamp mellem en nordeuropæisk og sydeuropæisk opfattelse af hvad en båd er, hvordan den bør se ud og hvad den skal kunne.

Det er i sagens natur vigtig af få nomineret de rigtige både. Da en eller flere både kan have undsluppet vores opmærksomhed søger vi nu at inddrage jer kære læsere:

Har du en båd i kikkerten, som er produceret inden for de seneste 12-18 måneder, som du mener kan kandidere til en plads i konkurrencen om at blive årets båd i Europa? Hvis ja, så send os en email med dit forslag samt et par linjer, der motiverer dit valg. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi kan allerede nu afsløre, at flere eksotiske både vil finde vej til konkurrencen, og at der venter store læseoplevelser, når bådene bliver testet i efteråret. Hurtige nyheder fra sea trails om bådene og deres bagmænd vil også kunne findes her på baadmagasinet.dk

Du kan læse hvilke både, der slap gennem nåleøjet og blev nomineret i magasinet BÅD som udkommer ultimo august - september udgaven.Seneste nyheder

Sailing World News