fbpx

Kom på vandet hos Reese Marin i Pinsen

Inkluder i Newsletter: Ja

Reese Marin holder åbent i pinsen. Her kan du prøvesejle de nye motorbåde: SEALINE C330, MAREX 310 og FJORD 36 Xpress, 1. og 2. Pinsedag hos Reese Marin i Aabenraa.

Nye omgivelser
Reese Marin's nye marina og udstillingshal (3600 m2) byder på et bredt udvalg med mere end 30 nye og brugte både til fremvisning – her er der noget for enhver smag.
Det nye område omfatter bådsalg, liggepladser, yachtservice, og bådhotel – en ny side af den sønderjyske bådforretning som har været i branchen i mere end 40 år.
Den fleksibilitet vores nye marina skaber, i samspil med den indendørs udstilling, overstiger langt de forventninger vi havde. Kunderne finder tryghed ved at kunne besigtige vores både på land, prøvesejle de nye modeller, og derefter få deres både opbevaret professionelt indendørs om vinteren - alt på samme sted’, udtaler Henrik Reese

Få en total løsning hos Reese Marin
’Vi oplever i vores forretning, at en stor del af kunderne ikke ønsker at bruge deres fritid på at vedligeholde bådene, de vil dreje nøglen, eller hejse sejlet, og bruge tiden på vandet i stedet.
Det har længe været et ønske at imødekomme dette med egen yachtservice, så det ikke udelukkende var bådsalget som var omdrejningspunktet for vores foretagende. Det har vi facililterne til nu, og vores forretning er derved fremtidssikret’, siger Henrik Reese.

Du kan booke en prøvesejlads i forvejen på tlf. +45 74 62 62 56 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *