fbpx

Rene Villefrance tilbyder sin ekspertise på rig og sejl

Mange danske sejlere har ikke justeret og trimmet deres sejl og rig korrekt, så de får det bedste ud af deres båd. Derfor har den kendte og erfarne sejlmager og sejlekspert René Villefrance startet en ny konsulentvirksomhed, hvor han tilbyder at hjælpe sejlere til et bedre sejlerliv.

”Jeg har i mange år bemærket, hvordan almindelige tur- og kapsejlere sejler med både, der ikke er korrekt trimmet. Jeg oplever at behovet er stort, for sejlere der gerne vil sikre sig at riggen er korrekt indstillet og spændingen på vanterne er afstemt så at sejl og mastetrim passer sammen” fortæller René Villefrance, der har 35 års erfaring bl.a. som ansat hos Europas ledende sejl og maste fabrikanter.

René Villefrance har vundet et hav af VM, nationale og internationale mesterskaber, senest DM i J-80 I 2017. Med sin nye virksomhed som sejl og rig konsulent giver René Villefrance  dig muligheden for at opnå garanti for større ejer- og sejlglæde, og han går meget op i at tilbyde rig og sejl trim på sejlernes egen båd.

”Den sikkerhed og sejlglæde, tursejlere bør give sig selv, kan jeg give dem i form af et besøg på deres båd, hvor vi sammen gennemgår rig og maste indstilling. Og allerbedst er det, hvis vi sejler sammen et par timer, hvor mine råd og vejledning giver en løsning på de udfordringer den enkelte sejler/
besætning har”, siger han.

Det kan være at båden krænger for meget, at båden er for hård på roret, eller trimmet ikke er afstemt efter forholdene. Der kan være sejl der har ligget i sejlposen og ikke er blevet brugt, måske grundet en dårlig oplevelse eller usikkerhed omkring trim af sejlet.

René Villefrance ser rigtig mange sejlere, der håndterer deres båd forkert - og det er synd, synes han. ”Det skal være en fornøjelse at kunne klare de forhold vind og vejr byder den ofte lille besætning, og ikke være en stress faktor, der ender ud i dårlig stemning ombord”.

Med en kvalificeret vurdering af udstyret ombord og vejledning og råd om hvilket udstyr der på sigt ville gavne båd og besætning, vil de fleste få en bedre oplevelse på vandet.

Deler også sine erfaringer som kapsejler

”For de sejlere der gerne vil dyrke aftenmatch og kapsejladsmiljøet, sætter jeg fokus på mandskab og
bådhåndtering og de ansvarsområder den enkelte sejler har om bord. For de sejlere der kunne tænke sig at vinde kapsejladser, deltager jeg som besætning - lige meget om det gælder en aftenmatch eller et DM, så er der også mulighed for det”.

Ønsker du at kontakte Rene Villefrance, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til ham på +45 20426025

 

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *