Bådmagasinet øger besætningen

Tilbage i marts måned købte Bådmagasinet det andet gode blad BådNyt, og begge blade er i dag lagt sammen til et stort magasin om livet til søs under titlen BÅD. Magasinet udkommer hver måned – den sidste torsdag kan du finde det i bladkiosker, tankstationer og i Coops butikker landet over.

Øger- med fokus på nettet

Som Danmarks maritime mediehus har vi naturligvis fokus på andet end print, og vores website som du sidder og læser denne nyhed på, nyder også godt af sammenlægningen af de to medier. Fra maj måned begynder Katrine Berthelsen som freelancejournalist på Bådmagasinet.

Nu er Katrine jo ikke ’fru-hvem-som-helst’ i den maritime medie verden - 59 år gammel, gift og bosiddende i Helsingør. Katrine har egen sejlbåd (29 fod) og sejler gerne længere ture. Katrine lærte at sejle i den hæderkronede Hellerup Sejlklub, og vandt DM i 2000 i Hobie Cat 16.

Indtil Bådmagasinets køb af BådNyt, fungerede Katrine som redaktør på bladet, og Katrine kommer i fremtiden til at skrive en del på Bådmagasinet.dk men også i magasinet BÅD.

Ligger du inde med en god historie hører vi naturligvis meget gerne fra dig? En historie er ikke nødvendigvis ikke noget der vælter verden, men kan også være en god lille nyhed fra din klub, din båd-klasse, din maritime virksomhed, en ny dims - eller måske noget helt andet.

Skriv til os på redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så kigger vi på det.Seneste nyheder

Uddannelse på Georg Stage

Når mænd får nok – af hinanden

Markert fremlægger DS' nye strategi