Schultz Sejlmageri kan fejre opsigtsvækkende jubilæum

Rigtig mange sejlere hygger sig under en kaleche fra Schultz Sejlmageri ved Kolding, når vejret er vådt eller koldt i den danske sejlsæson. Andre skutter sig under sejladsen i ly af sprayhooden fra Schultz, der er berømt i sejlerverdenen for velsiddende kalecher og sprayhoods af høj kvalitet.

Færre ved derimod, at de også leverer sejl til danske sejlbåde. Det hele startede dog med seletøj og sadler til heste helt tilbage i 1897. Nu er det fjerde generation af Schultz-dynastiet, Nicolai Schultz, der har sat sig i sadlen og grebet rorpinden

Sådan starter Henrik Hansens portrætartikel om det velestimerede Schultz Sejlmageri ved Kolding, som neto har fejret virksomhedens 120 års jubilæum og ikke mindre end familiens tredje generationsskifte.

Hertil og ikke længere...

Artiklen finder du i Maj udgaven af BÅD, som er på gaden i dag, men du kan naturligvis også læse artiklen her på nettet.

Er du abonnent - logger du bare ind øverst i højre hjørne. Læs artiklen som ligger under menupunktet "Mit Bådmagasin - Læs artikler for abonnenter".

Hvisd du ikke er abonnent på BÅD, man alligevel ønsker at fordybe dig om Schulz Sejlmageri kan du købe artiklen direkte her på sitet, og få artiklen leveret i din indbakke.

Køb artiklen - Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

BÅD udkommer hver måned året rundt, og rummer 'alt' om livet til søs. Dybdegående artikler til fordybelse når der rigtig skal slappes af - ønsker du at tegne et abonnement på magasinet BÅD, så klik her.

Skærmbillede 2018 05 10 kl. 16.42.38

Et 120 års jubilæum fortjener et større portræt i magasinet BÅD. Læs om Schultz Sejlmageri i magasinet som er på gaden i maj måned.   

 Seneste nyheder

Uddannelse på Georg Stage

Når mænd får nok – af hinanden

Markert fremlægger DS' nye strategi