Den gratis adgang på Ishøj Flydende sikrer mange besøgende.

Ishøj flydende står overfor det ultimative gennembrud

16-04-2018 07:03 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Der har været afholdt flydende bådudstilling på Ishøj havn, afbrudt i perioder, men lige så længe som deres skribent kan huske. De seneste to gange har dog været i en kaliber for sig.

Efter den store hal, der for år tilbage blev taget i brug og inddraget i den flydende bådudstilling, har man opnået en optimal logistik, hvor både landstandene, og bådenes placering umiddelbart i forbindelse med disse fungerer perfekt. Sidste år blev da også en succes uden lige, men nu var det også forrygende vejr tilbage i 2017.

For godt vejr og flydende bådudstilling er en altafgørende cocktail for succes, og det er lige præcis her, at hallen spiller en stor rolle hvis vejret ikke arter sig. Viser den lunefulde danske sommer sig fra den våde side, kryber de besøgende blot i ly for regnen – man behøver ganske enkelt ikke forlade udstillingen for at krybe i tørvejr.

Ultimative gennembrud

Ishøj Flydende vender tilbage til september, mere nøjagtig fra den 31. august – 2. September, og vi erfarer at det kan blive med præsentation af hele tre verdenspremierer på udstillingen.

Hvis det lykkes arrangørerne at få verdenspremiere på udstillede både, så må vi blankt erkende at det helt store og ultimative gennembrud vil være en realitet. Danske bådudstillinger skorter ikke på premierer – og da slet ikke hvis vi taler om både udstillet for første gang ’ever’.

Det er endnu for tidligt at løfte sløret hvilke både der er tale om, men en ting er sikkert – her på Bådmagsinet følger vi naturligvis op, så stay tuned ...

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer