fbpx

Ishøj flydende står overfor det ultimative gennembrud

Inkluder i Newsletter: Ja

Der har været afholdt flydende bådudstilling på Ishøj havn, afbrudt i perioder, men lige så længe som deres skribent kan huske. De seneste to gange har dog været i en kaliber for sig.

Efter den store hal, der for år tilbage blev taget i brug og inddraget i den flydende bådudstilling, har man opnået en optimal logistik, hvor både landstandene, og bådenes placering umiddelbart i forbindelse med disse fungerer perfekt. Sidste år blev da også en succes uden lige, men nu var det også forrygende vejr tilbage i 2017.

For godt vejr og flydende bådudstilling er en altafgørende cocktail for succes, og det er lige præcis her, at hallen spiller en stor rolle hvis vejret ikke arter sig. Viser den lunefulde danske sommer sig fra den våde side, kryber de besøgende blot i ly for regnen – man behøver ganske enkelt ikke forlade udstillingen for at krybe i tørvejr.

Ultimative gennembrud

Ishøj Flydende vender tilbage til september, mere nøjagtig fra den 31. august – 2. September, og vi erfarer at det kan blive med præsentation af hele tre verdenspremierer på udstillingen.

Hvis det lykkes arrangørerne at få verdenspremiere på udstillede både, så må vi blankt erkende at det helt store og ultimative gennembrud vil være en realitet. Danske bådudstillinger skorter ikke på premierer – og da slet ikke hvis vi taler om både udstillet for første gang ’ever’.

Det er endnu for tidligt at løfte sløret hvilke både der er tale om, men en ting er sikkert – her på Bådmagsinet følger vi naturligvis op, så stay tuned ...




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *