Sejlerbixen holder åbent hus

Vi opstiller et stort telt på pladsen ved butikken og har inviteret 10 leverandører til at besøge os.
De kommer med nyheder og godt tilbud på dagen. Har du spørgsmål/problemer med nogle af deres produkter er det dagen hvor du kan få svar. Sådan lyder invitationen til lørdagens arrangement hos Sejlerbixen i Struer.

Der vil være forskellige workshops igennem dagen og du har bl. a. mulighed for at få set din oppustelig vest efter ved Sejlsikkert standen. Som nye vil Side Power være der og vise en del af deres store program frem.

Pantaenius forsikring fortæller om deres fordele og laver gerne et tilbud til dig på den bedste forsikring. Palby kommer med instrument stand fra B&G, Simrad og Lowrance. De vises live og der sammensættes gerne et godt tilbud til din båd.

Kennet k marineservice er også ny i år. Han laver motorer fra sin base i Højslev ved Skive. Kennet viser forskelligt frem og giver gode råd med motorer.

Dry Ice vil fortælle/vis fordelene ved at blæse med tøris/granit på bl.a. bundmalinger, men også hynder, tæpper eller andet på båden eller andre steder, ret spændende hvad de kan.

ScanMarine er (vigtige, red.) nørder med sikkerhedsprodukter og viser et stort udvalg frem. Mangler du en vindmølle, vh-antenne eller pods til instrumenter, er de også skarpe på dette.

Columbus kommer med deres fine trailer, som indeholder et bredt udvalg af deres kvalitetsprodukter til dig og din båd. Mangler du lyd til båden så kom og hør Fusion anlæg.

Hempel finder du i butikken. Der gives gode råd og en snak om den nye Silic One giftfrie bundmaling.
Tec 7 kommer og viser deres super lim/fuge og rengøringsprodukter og lur mig om der ikke er en lille overraskelse her.

Vi har sørget for super leverandører, gode produkter, så vi håber i vil komme og gøre denne dag til noget særligt. Det gode vejr er bestilt og der er pølser på grillen og en enkelt kold til.

Øhhh, var der lige mere du ville...? Rigtig god fornøjelse.
Produktnyt