Klar til søsætning? Tør du bundmale før du har læst 'Årets store test'

Endelig...Nu lader det til at foråret er på vej. Havnene oser af aktivitet, og enhver bådejers helt store opgave er naturligvis bundmalingen af det højt elskede 'skiv'.

Med Torsten Rasmussen med om bord på det nye magasin BÅD, så er det os en meget stor glæde at kunne præsentere dig for 'Den Store Bundmalingstest'. 

25 forskelige malinger

I denne omfattende test ser du hvordan 25 forskellige bundmalinger/behandlinger klarede sig gennem en sæson (2017, red.) med lidt sol og varme, men med meget vand.

Selvom der er nye forbud og bundmalingsregler på vej, så er det ikke for sent at bruge de allerede kendte bundmalinger. BÅD har gennem sæson 2017 gennemført en stor begroningshindrende bundmalingstest til både. I testen indgår samtlige godkendte bundmalinger, som kan købes i udstyrsforretningerne indtil 30. juni 2018.

Er du abonnent på BÅD og har oprettet din profil, så logger du bare ind på vores site, og læser 'Den Store Bundmalingstest'. Artiklen finder du under menupunktet 'Mit Bådmagasin' og så 'læs artikler for abonnenter'.

Testen vil også være at finde i den udgave af BÅD som udkommer i slutningen af april. Her på redaktionen er vi dog ret sikre på mange af vores læsere gerne vi igang inden, så derfor denne elektroniske udgivelse 'før tid'... tør du male før du har læst?

Skulle du mod forventning ikke være abonnent på BÅD, men gerne vil beriges med den omfattende viden, så kan du købe artiklen som pdf direkte her

Rigtig god arbejdslyst.  

IMG 8260

Det er vigtigt at temperaturen er perfekt. HUSK - den skal minimum være 8 grader, før du maler. Pas på kondens, især på og ved kølområder, hvor materialet jern og bly er længere tid om at blive varmt. Foto: Torsten Rasmussen

 
Produktnyt