fbpx

Masser af Boat Shows i Påsken

Inkluder i Newsletter: Ja

Selv om der står forår i kalenderen, så kniber det stadig med at få varmen frem til vores breddegrader, for med temperaturer omkring frysepunktet, eller få plusgrader kommer det til at knibe med rette temperaturer for forårsklargøringen – i hvert tilfælde hvad bundmalingen angår!

Men som bådinteresserede - så findes der andet du kan tage dig til, for der er heldigvis masser af steder som holder Åbent hus i Påsken. Så hvorfor ikke lige stikke hovedet forbi, og se hvad der rør sig på markedet for nye og brugte både?

 Dansk Marine Center  ved Risskov, holder åbent Langfredag, lørdag og søndag fra kl. 10 - 16. Her kan du opleve Bavarias program – og hos Siim i Them ved Silkeborg er der åbent hele påsken, fra Skærtorsdag til andenpåskedag mandag – alle dage fra 10 til 16. Her finder du blandt andre: Chaparral, Nidelv, Bella, Flipper, Aquado med flere...

Hos Reese Marin i Aabenraa, viser de deres store program med Marex, Targa, Dehler, Hanse, Sealine samt Fjord frem i deres nye store hal, og her vil der også være mulighed for at prøvesejle et par af de populære modeller fra Marex og Targa. Reese Marin holder åbent for dig, Skærtorsdag og Langfredag fra 10-17 påske lørdag og 2. påskedag åbent fra 11-15.

Hos Tempo Bådesalg på Ishøj havn er der også åbent hele påsken, fra torsdag til mandag, og her skal du komme forbi mellem kl. 11 og 15. Hos Tempo finder du Jeanneau, Windy, Prestige, CrisCraft, Saga og Nordkapp

Alle steder fremvises bådene i store flotte indendørs udstillinger, og flere af stederne vil der være en lille forfriskning, så tá bare hele familien med. God fornøjelse.

ReeseMarin

Reese Marin i Aabenraa er blandt de mange som holder åbent hus i Påsken. 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *