fbpx

Ny partner i European Yacht of the Year

Inkluder i Newsletter: Ja

Læserne af det nye magasin BÅD, og bruger af baadmagasinet.dk kan godt begynde at glæde sig. For mediet nu er Danmarks repræsentant i det værdifulde European Yacht of the Year samarbejde.

Sådan er kendsgerningerne efter, Bådmagasinet i slutningen af januar købte konkurrenten Bådnyt af Nordjyske Medier. Med i købet var EYotY-jurymedlemskabet. Dog skulle de 10 øvrige europæiske magasiner, der har plads i juryen først godkende Bådmagasinets ansøgning om at overtage pladsen i juryen.

Står på flere ben

De seneste to år har Troels Lykke repræsenteret Bådnyt i juryen. Det har betydet, at læserne af minbaad har fået omtaler af de hotteste nyheder fra alverdens værfter – nyheder som EYotY-jurymedlemmerne boltrer sig i til de to sea-trials. Fremadrettet vil denne nyhedsstrøm i stedet flyde fra Bådmagasinets platforme.

Jeg er meget glad og stolt over, at Bådmagasinet har fået jury-medlemsskabet. Det er en anerkendelse og blåstempling af vores brand, og det arbejde vi laver. Jeg er sikker på, at det er vigtigt for vores optagelse i juryen, at vi står på mere end ét ben. Vi har det trykte magasin af høj kvalitet, hvor vi vil bringe gennemarbejdede og troværdige test krydret med interview med designere og konstruktører. Derudover har vi en hjemmeside masser af trafik, hvor vi vil levere de hurtige nyhedshistorier om de nominerede både. Endelig har vi vores Facebook-side, hvor vi udover at spotte for historierne også vil sende live fra testene, når lejligheden byder sig, fortæller Søren Øverup.

Optaget med enstemmighed

Også Jochen Rieker, der er formand for juryen og chefredaktør for Europas største sejlsportsmedie det tyske Yacht, er glad for at få Bådmagasinet om bord. Han fortæller, at afgørelsen om at udskifte minbaad med Bådmagasinet blev vedtaget med enstemmighed og, at han ser frem til samarbejdet, som han vurderer til at være starten på en ”wonderful journey for all involved.”

Kritisk - på den gode måde

Søren Øverup har valgt at sætte undertegnede, Morten Brandt, ind som repræsentant for Bådmagasinet:
– Morten har erfaringen fra sine 7 år i juryen, mens han ledede Bådnyt. Han er kendt som en kritisk testsejler, der tager købernes standpunkt frem for producenternes. Det kommer til at give masser af indhold med høj troværdighed til glæde for vores læsere, brugere og for værfter og producenter, der nu igen vil få konstruktiv sparing.

EYotY processen

Fra nu og frem om 19 juni bliver der genereret en såkaldt ”shortlist”. Denne indeholder alle nye både med potentiale til at blive nomineret. På et møde den 19. juni afgøres det hvilke både der bliver nomineret. Derefter pågår en proces, hvor værfterne accepterer nomineringen. De nominerede offentliggøres i august. Derefter sejles to seatrials i efteråret 2018 typisk efter bådudstillingerne i Cannes, La Rochelles eller Barcelona.

Hvem der vinder titlerne på European Yacht of the Year bliver offentliggjort på verdens største bådemesse Boot, i Düsseldorf lørdag den 19. januar 2019.

Hvis du kender til en båd, som du mener bør være på shortlisten 19. juni, så vil vi opfordre dig til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du kvalificerer, hvorfor den pågældende båd bør nomineres.

EYotY – Europæisk netværk i verdensklasse

Samarbejdet består af 11 af de mest toneangivende magasiner om både i Europa.

De mest kendte brands er Yacht, Yachting World og det franske Voiles & Voiliers. Der er altså journalister fra landene Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, England, Schweiz, Østrig, Italien, Spanien og Danmark som deltager - et uvurderligt netværk at blive en del af. 









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *