'BÅD' ser dagens lys

21-03-2018 14:03 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

...og hvad skal barnet så hedde?

Ja, BådNyt og Bådmagasinet er i bestræbelserne på at 'keep it simple' blevet til BÅD - med undertitlen 'magasinet med BådNyt'.

Torsdag er en stor dag for den lille redaktion på BÅD. Første udgave af de to fusionerede blade ser dagens lys, og det er en ganske volumiøs en af slagsen når to blade, på trinet ind til sæsonstart, pludselig skal optræde i et omslag.

Mange annoncer - meget redaktionelt

Det er årstiden hvor alt blomstrer - også den maritime branche, og det er årstiden hvor alle gerne vil ud og fortælle om lige præcis deres tilbud, så du får et magasin ud over det sædvanlige - men også hvad redaktionelt angår.

Et normalt dansk bådblad har været på mellem 84 og 100 sider, med det vi kalder en fordelingsnøgle på 70/30 - altså 70 sider redaktionelt med 30 sider annoncer. Den fordeling har vi fastholdt, så i det nye magasin, på 124 sider får du altså leveret langt over 80 sider med redaktionelt stof.

Magasintid er kvalitetstid - det er tid til fordybelse. Tid til at læse om alt det vi alle holder så meget af - alle former for sejlsport og ting som sker på vandet. 

Læs mere om indholdet, eller køb bladet online her - er du abonnent og har oprettet din profil på sitet, logger du naturligvis bare ind og læser dit bådblad online..

Skærmbillede 2018 03 22 kl. 05.49.51

Hvis du som abonnent har oprettet din profil, så logger du blot på sitet - klikker på 'Mit Bådmagasin' og under menuen BÅD - ja der finder du dit nye bådblad. Ønsker du at læse 'gamle' udgaver, af såvel BådNyt eller Bådmagasinet, så finder du dem også under egne menupunkter her. God læselyst.

 

Redaktør Øverup byder velkommen, du får lige serveret hans seneste leder her:

Velkommen om bord

Drømmen er gået i opfyldelse, og du sidder lige nu med dit nye bådblad, en sammenlægning af BådNyt og Bådmagasinet – BÅD, i ét.

Denne april udgave fremstår ekstraordinær stor, både hvad angår det redaktionelle og annoncerne. Det er den naturlige konsekvens af to forårskåde blade som pludselig er i de lykkelige omstændigheder at skulle optræde i et omslag, krydret med det bedste fra begge blade.

Men lige netop det med det bedste fra begge blade, ligger mig meget på sinde – hvad er det egentlig? Hvad er det lige der er det bedste at bringe i et månedsmagasin, der er skabt til kvalitetstid og fordybelse? Jeg har en ide, men bedst kunne jeg tænke mig at høre din? Hele foråret har du mulighed for, på vores website baadmagasinet.dk, at give din mening/stemme til kende, om lige netop dine favorit artikler.

I disse tider hvor forandringens vinde blæser, og spørgsmål rejses om der overhovedet er behov for et trykt magasin, så er svaret i mine øjne helt klart JA! – Spørgsmålet er blot, hvilken fordybelse der i vores lille sprogområde rammer bredest? Alle læsere vil naturligvis lige præcis læse om det de har en interesse for, men her bliver vi nødt til at male med den lidt bredere pensel. Debatten om det skal være print eller net, ønsker jeg slet ikke at deltage i – det ene udelukker bestemt ikke det andet – tvært imod, jeg mener begge dele støtter hinanden suverænt, og gør os som medie hamrende stærk, basta.

Internettet har sine styrker, korte overfladiske nyheder, et quickfix, eller junkfood set i forhold til den styrke som print leverer. Fordybelse, troværdighed og holdbarhed – det er de tre DNA’er som print, også langt ind i fremtiden vil nyde godt af.

Nu glæder vi os helt vildt her på BÅD, ikke kun til at høre fra dig om dine ønsker, men også at producere det, som de danske sejlere samt den maritime branche fortjener, et bådblad, der skal berige dig som læser med kvalitetstid og positive oplevelser om det vi alle elsker – sejlsport.

Lad mig til sidst benytte lejligheden til at byde rigtig hjertelig velkommen til de mange nye læsere af fremtidens magasin, hvad end det måtte være i en online version eller print.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer