Aarhus Sejlklub klar med J/70 sejlads

Aarhus Sejlklub har lejet to J/70ere for 2018 sæsonen, med forkøbsret for næste år, som lige nu er ved at blive klargjort til sæsonstart. Bådene er hos X-Yacht, hvor de med kyndig vejledning fra en af sponsorerne Hempel, er ved at få påført bundmaling, så bådene kan ligge i vandet hele sæsonen.

Umiddelbart efter påske vil bådene være at finde ved broen foran klubhuset, og herfra er det så bare at få glade sejlere om bord, under devisen at Aarhus Sejlklub også ønsker flere på vandet.

Hvornår kan jeg starte?

Fra midt april kan alle interesserede altså komme ud at sejle i de to J70´ere, og interessen har vist sig stor bredt i klubben. Ugen bliver delt op i formiddag, eftermiddag og aften, og man har planer om at opererer med aftenblokke for ungdom, piger, sejlerskole, liga og kapsejlads.

Om formiddagen forestiller klubben sig at livsnydere 60+ hold, ligesom man vil forsøge at få et samarbejde med kommunen om skolesejlads. Vi er i gang med at etablere et samarbejde med DK-Sejlsport, så de lejer bådene i dagsperioder, hvor de alligevel ikke vil blive brugt så meget. Fredag aften er det klubbens plan at forsøge sig nmed 'social-sejlads' på tværs af de forskellige blokke, hvor der meget gerne skulle blive plads til en enkelt molepils efterfølgende.

Det praktiske

Ønsker du at være med kræver det naturligvis at du er medlem af Aarhus Sejlklub. Du tilmelder dig blot på Aarhussejlklub.dk/sportsbåde/kalenderen - men gi' lige klubben en chance - De arbejder på at få tilmeldingssystemet klar, som burde være i begyndelsen af april.

Der findes naturligvis forskellige forhold og praktiske ting som skal overholdes og være til stede.

Alt dette kan du læse mere om på klubbens sider her

Det her bliver stort for Aarhus Sejlklub, og ikke mindst for de gamle unge sejlere, der elsker at sejle, men måske ikke finder sig tilpas i det traditionelle ungdoms-elitespor; samt for de unge gamle sejlere, der kan og gerne vil sejle, men ikke har egen båd.Seneste nyheder

Uddannelse på Georg Stage

Når mænd får nok – af hinanden

Markert fremlægger DS' nye strategi