Her Ylvaen klar til race ved DM i 2016. Foto: (arkiv)

Vær med til at fremtidssikre den legendariske YLVA!

03-03-2018 08:12 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I YLVA-klubben har man inden for de seneste par år oplevet YLVA-ejere, der har ønsket at støbe et nyt ror, i stedet for det 40 år gamle oprindelige ror. Men, den gamle rorform har desværre vist sig, at være i så dårlig forfatning, at YLVA-klubben har besluttet sig for at starte et spændende projekt: ”Ny rorform i aluminium”. Dette initiativ er alene sat i værk for at fremtidssikre YLVAèns fortsatte eksistens i de danske farvande, - plus en håndfuld både i henholdsvis Tyskland og i Sverige.

Projektet er sat i gang og med uvurderlig hjælp fra den vores ”ophavs-designer”, Hans Jacobsen, Rantzausminde, der i fællesskab, tilbage i´70èrne, sammen med Steen Kjølhede skabte denne fantastiske sejlmaskine. Beslutningen er nu endelig vedtaget og den nye aluminiumsform er ved at blive produceret.

For YLVA-klubben har det været en højt prioriteret og vigtig pointe, at den nye form har nøjagtig samme profil som den oprindelige, og med de rette ”bagmænd” har YLVA-klubben nu sikret fremtiden for kommende rorudskiftninger.

Men det koster!

Ylva-klubben har derfor besluttet sig for, at det vil være muligt, for et beskedent beløb, at få indgraveret ens navn, eller firmanavn, på den nye rorform. På den måde vil man i mange år fremover kunne dokumentere, at du/ I har støttet et stærkt formål - nemlig, at YLVAén forbliver en DANSK KLASSEBÅD.

Så har du ejet en YLVA, sejlet i en YLVA, måske stadig ejer en YLVA eller på et tidspunkt har fået bank af en YLVA - (og sidstnævnte er der vist mange af?) :-) ... så kontakt gerne YLVA-klubben for yderligere info.

Ylva-klubben forestiller sig et mindste beløb på kr. 500.- for at få et navn/loge på formen, der har et samlet budget på små kr. 30.000.- Intet beløb vil blive overført før formen er færdig og klar til brug. Men vi har brug for en klar tilkendegivelse, som vi behandler diskret indtil formen ”offentliggøres” og gerne med en masse navne/firmanavne på.

I håb om, at det kan lykkes at få dækket omkostningerne til den nye rorform, så vil vi her på Bådmagasinets kapsejladssider løbende holde ”Sejler-Danmark” orienteret om projektet, og målet er, at formen skal være klar til offentliggørelse og festligholdelse i forbindelse med vores DM i Korsør den 16.17. og 18. august 2018.

Ønsker du at støtte op om dette interessante projekt, kan du kontakte Ylva-klubben på telefon 21 21 52 78

www.ylva.dk

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer