2 x Åbent Hus i weekenden. Hos Risbjerg i Them ved Silkeborg og hos Dansk Marine Center i Riisskov.

2 x åbent hus i det midtjyske

02-03-2018 11:27 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Selv om store dele af landet ligger dækket med sne, havnen og kyster er frosset til, så nærmer tiden sig hvor det skønne 'skiv' skal søsættes. Vi er gået ind i årets første forårsmåned, og det kan du blandt andet mærke i det midtjyske, hvor hele to store forhandlere holder åbent hus denne weekend.

Risbjerg i Them ved Silkeborg, som forhandler Beneteau, Askeladde og SeaRay holder åbent hus fra kl. 10 - 16, og der serveres en forfriskning (mon ikke dette skal forstås som en kølig fadøl? red.)
Der findes over 100 klargjorte nye og brugte både, så der burde være masser at se på der.

Samme gør sig gældende hos Dansk Marine Center i Risskov, hvor der også holdes åbent hus lørdag - søndag fra kl. 10 - 16. Her bydes der også på en forfriskning, og der er fyldt med Bavarias modeller, som kan nydes i en varm hal. Hos Dansk Marine Center mangler de brugte både til salg, så har du lyst til at skifte, og få din nye leveret til foråret, så bydes der toppris for din brugte netop denne weekend.

Om du smutter til Them eller Risskov - eller måske begge steder, der er jo ikke langt imellem, så rigtig god fornøjelse.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer