1. Marts 2018 - vi markerer dagen ...

1. marts er en ganske speciel dag her på Bådmagasinet. Udover det er årets første forårsmåned, så er det også den officielle dag for overtagelsen af forretningen BådNyt, og hvad deraf følger.

Jeg har beskrevet vores vision og strategi tidligere, men ganske kort - BådNyt og Bådmagasinet bliver lagt sammen i en publikation. Med det bedste fra begge blade kommer første udgivelse på gaden lige op til påske, helt nøjagtig den 22. marts. Det nye magasin vil udkommer hver den sidste torsdag i måneden, alle 12 måneder om året, så der bliver rig mulighed for fordybelse med et troværdigt skarpt redigeret magasin når kvalitetstiden skal udnyttes optimalt. 

Dobbelt så mange

Det nye blad vil du kunne finde i mange flere butikker end tidligere - ja tæt på dobbelt så mange som tidligere, ligesom du vil kunne købe bladet her på sitet i en 'on-line-only' version, hvis du udelukkende ønsker den computer baserede udgave. Det er et klart mål, at udvikle disse versioner, så de i fremtiden også vil indeholde videoklip, aktive link og alle de andre spændende muligheder som nettet tilbyder.

Hvis du har abonnement på et af bladene behøver du ikke foretage dig noget. Det samlede antal blade som du har til gode vil blive lagt sammen. Har du f.eks. fire udgaver af BådNyt, og tre af Bådmagasinet, så vil det nye abonnement løbe de næste 7 udgaver.

12 'nye' BådNyt på sitet

Er du abonnent og har oprettet dig på vores site, så ved du godt at der findes over 120 udgaver af Bådmagasinet on-line. Adgangen giver dig fri benyttelse af magasiner helt tilbage fra 2008, og i anledningen af blad-fusionen, så markerer vi dagen i dag, ved at smide de seneste 12 udgaver af BådNyt oveni - bladene har fået deres helt egen 'fane' - klik på BådNyt, og vupti - rigtig god læselyst.

Har du et eksisterende abonnement på BådNyt, så benyt linket her, og opret dig på baadmagasinet.dk. Du får straks adgang til hele vores magasin-arkiv med de mange udgivelser. Der skulle være læsestof nok til de næste mange måneder.

Lad mig benytte lejligheden til at byde velkommen til vores nye kollegaer fra BådNyt, samt de mange nye læsere af fremtidens magasin, hvad end det måtte være online eller print. 

bm net

Er du abonnenet, og logget ind på vores site, kan du i under-menuen finde to punkter. Det ene 'Online og tablet magasiner' bringer dig frem til over 120 udgave af Bådmagasinet, og vores nye menupunkt 'BådNyt' serverer de seneste 12 udgave af Danmarks praktiske Bådblad. Seneste nyheder

Mere jordnære mål for Dansk Sejunion

Sejler fundet død på grundstødt båd

Kort Nyt

Dine nye muligheder

Nyheder

Tre nye VHF-radioer med GPS fra Raymarine

★ Artikel

Skipper anklaget for manddrab