fbpx

Thurø sejlklub når sit ambitiøse mål

Inkluder i Newsletter: Ja

En milepæl er nået for Thurø Sejlklub, som for to år siden satte sig et mål om at finde et supplement til de fire soling-klubbåde fra 80’erne. Og det lykkes,  Thurø Sejlklub når sit mål ved købet af den fjerde J/70'er, sådan.

J70 blev valgt, et let valg, at træffe pga. Dansk Sejlunions anbefalinger som fremtidens klub båd og drømmen om deltagelse i Sejlsportsligaen, hvor der sejles i J70ere. Men også i høj grad, fordi J70’erne appellerer bredt til medlemmerne incl. de yngre sejlere.

J70’erne benyttes henover hele ugen, til Sejlerskolen, Pigesejlads, Sejl & Studér-programmet samt ligatræning, hvor Thurø Sejlklub har fået opbygget et miljø, hvor andre sejlklubber fra Fyn og Jylland deltager løbende i den ugentlige torsdagstræning, hen over sæsonen.

Det aktive J70 miljø har også medført et årligt Tune-Up stævne, som i dette forår afvikles lørdag den 5. maj. Der sejles i 6 J70’ere, idet Skolerne i Oure stiller med 2 både, så der er plads til 12 mandskaber.

De fire både kommer ikke af sig selv! Der ligger mange timers arbejde bag anskaffelsen af hele fire J70’ere, som har en værdi af over 1 mill. kr.

Driften finansieres via brugerbetaling, mens anskaffelsen er sponsoreret via fonde, reklamer og virksomhedsevents. En lille håndfuld erfarne sejlere har de seneste par år mødtes en gang ugentlig udenfor sejlsæsonen for at organisere hele miljøet – sponsorater, fondsansøgninger, events, vedligehold, booking, mm.. og med et tæt samarbejde med klubbens bestyrelse er målet nået.

Der bliver båd-dåb på den nye J70 ved den forestående standerhejsning den 21.april kl. 15.00, hvor de fremmødte kan nyde fire sejlklare J70 på stribe ved broen i Gambøt.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *