Sejl og Studer med eksplosiv vækst - nu også indstillet til pris

Der er sket meget siden sejl og studér projektet blev søsat i Thurø Sejlklub i maj 2017.

Hver tirsdag har der i gennemsnit været tre J70’ere og fire Solinge på vandet, hvorefter der er blevet drukket molebajer og spist kødsovs i klubhuset. Resten af sejlerdanmark fik øjnene op for projektet og derfor var sejl og studér med på årets klubkonference for at fortælle om projektet og komme ud med deres budskab:

'Der er ikke en eneste studerende, som skal møde op på havnen og føle at de ikke bliver set. Når man møder op er man en del af et fællesskab og vi gør alt, hvad vi kan for at alle føler sig som en del af det'.

Alle holder vejret i den nystartet afdelingen, som inden starten på næste sæson finder ud af om de vinder Dansk Sejlunions klubudviklingspris, sammen med resten af Thurø sejlklub.

'Jeg glæder mig til at høre afgørelsen til DS generalforsamlingen og er meget beæret af at være nomineret sammen med en masse andre stærke kandidater til prisen' udtaler Johan Søgaard Hoff, som er medlem af Sejl og Studér og med i styregruppen.

Hvis man vil høre mere om projektet bliver der holdt et DS klubspot om Sejl og Studér mandag d 19 marts i Thurø Sejlklub.

SejlogStuderII

Nystartede Sejl og studér går fra 0 til 25 medlemmer og nu er de nomineret til Dansk sejlunions klubudviklingspris sammen med resten af Thurø sejlklub.Seneste nyheder

Mere jordnære mål for Dansk Sejunion

Sejler fundet død på grundstødt båd

Kort Nyt

Dine nye muligheder

Nyheder

Tre nye VHF-radioer med GPS fra Raymarine

★ Artikel

Skipper anklaget for manddrab