Morsom aften på restaurant ADDRESS

Der var smil på læben torsdag aften hvor Tempo Bådsalg i samarbejde med Tuborg Yacht Club havde stablet et super hyggeligt og morsomt arrangemenet på benene.

Det hyggelige sørgede restauranten ADDRESS i Tuborg Havn, som til lejligheden var fyldt til bristepunktet - og gæsterne fik god mad og vin, akkompagneret af Andreas Bo, som uden problemer stod for underholdningen - og den var i top. Gæsterne, inklusiv deres udsendte - fik altså en på 'grineren' over en af Danmarks, i mine øjne, morsomste mænd.

Alle ved at Andreas Bo nok er Danmarks dygtigste parodimester, som på imponerende vis skifter identitet og figur med fuld overbevisning. Men at komikeren også var sejler, det kom nok bag på de fleste.

Jokes om sejlere, om hvor meget benzin en af de hurtige 'porno-både' - som Andreas Bo kalder sin egen båd, egentlig bruger - vakte jubel.

Hvor er sådanne komikere dog gode til at ramme plet på sejlsportens udfordringer, og i mange af de fantastiske parodier over sejlere, sad man uundgåeligt tilbage med tanken 'hvor har manden dog ret'.

Det er ikke første gang restaurant ADDRESS i Tuborg Havn lægger lokaler til god underholdning, så har du lyst til et lækkert måltid mad i gourmet klassen samt underholdning, så tjek restaurantens website for yderligere arrangementer.Seneste nyheder

Sejlerskole i Svendborg - kun for kvinder

Boat Show: Danmarkspremiere på Sea Ray Sundancer

Code Zero som rullesejl

Se ny kabelfri Code Zero på Boat Show