VM 2018: Antal frivillige stiger støt - men der kan bruges endnu flere

Fra organisationen bag Hempel Sailing World Aarhus 2018 lyder meldingen på at det går godt med at tiltrække frivillige til VM-fællesskabet, hvor flere og flere spændende opgaver er blevet defineret. Opgaverne spænder over alt fra sejlsport, kommunikation og medier til eventafvikling og folkefesten, og enkelte opgaver er ved at være fuldt besatte - men der er plads til mange flere frivillige.

Opgaverne i forbindelse med, VIP og kørsel er nu så godt som besatte, men der er f.eks. opgaver at få, når det gælder åbningsshowet, folkefesten, parkering, logistik, catering, IT og kommunikation.

Se en oversigt over alle opgaverne her.

Vi har fanget et par af de frivillige og spurgt dem, hvorfor de er med og om de kan anbefale det til andre.

Anders skal være baneguide og chauffør for pressen under VM. Anders ved præcist, hvor tæt pressen må sejle på banerne og kan give gode input til fotografer og andre pressefolk.

Anders, hvorfor er du frivillig hos VM?
Jeg synes, det er vildt, at vi i Aarhus har så stort et event. Da jeg fik det at vide, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville være med. Rigtig mange frivillige har lagt baner for mig til stævner gennem tiden, og nu vil jeg gerne give noget tilbage til dem og til min sport, fortæller Anders.

Hvad giver det dig at være med?
Først og fremmest styrker det sammenholdet i sejlsportsmiljøet – og i Aarhus i det hele taget. Det gør mig glad at tænke på, og jeg er sikker på, at det bliver en oplevelse og et minde for livet.

Vil du anbefale andre at være med?
Ja, klart! Flere af mine venner er allerede klar og vi taler allerede en del om det. Nu skal vi bare blive helt konkrete på opgaverne.

Du skal også møde Margrethe. Hun skal være chauffør under VM. Det har hun allerede været mange gange før til andre events – inklusive vores testevent sidste år.

Skærmbillede 2018 02 09 kl. 07.31.24

Margrethe, hvorfor er du frivillig hos VM?
Det er helt naturligt for mig at være med til dette event, da jeg altid opholder mig tæt på vandet, som jeg har en stor kærlighed til. Jeg er stolt over Aarhus og det der er bygget op i og omkring byen. Jeg vil gerne være del af noget større og få eventen ind under huden – og så bliver det skide skægt at se Aarhus Ø forvandle sig til en stor kulisse for sejlads og folkefest.

Hvad giver det dig at være med?
Jeg får energi af at være med. Det giver mig også adgang til en masse info, så jeg får stillet min nysgerrighed. Og så er det spændende at hente og bringe alverdens folk. Jeg er glad for sammenholdet og de relationer og venskaber, der opstår undervejs.

Vil du anbefale andre at være med?
Ja, jeg har allerede fået mange med og forsætter med at trække folk med ind i fællesskabet.

Skulle du sidder og have lyst til at deltage i denne fantastiske event, så er du er velkommen til at dele budskabet om, at der stadig er plads til flere frivillige. Det kan f.eks. gøres ved at dele vores lille teaser-film for fællesskabet på facebook, som du finder her

Du finder meget mere info om at være frivillig ved VM i sejlsport her

 

 Seneste nyheder

Sejlerskole i Svendborg - kun for kvinder

Boat Show: Danmarkspremiere på Sea Ray Sundancer

Code Zero som rullesejl

Se ny kabelfri Code Zero på Boat Show