fbpx

DR sørger for VM direktke på din fladskærm

Inkluder i Newsletter: Ja

I dag tirsdag flyttede DR sporten ind i deres nye lokaler med udsigt over Aarhus havn og Aarhus Ø på Dokk1. Dette blev fejret med åbningsreception og gav anledningen til at offentliggøre samarbejdet mellem DR og VM i sejlsport.

Vi har glædet os meget til at dele denne nyhed med dig. Samarbejdet betyder nemlig, at sommerens VM sejladser kan følges intenst på DR.

DR vil være til stede på Aarhus Ø under VM, hvor de indretter et mobilt studie helt tæt på kajkanten og lige midt i festlighederne. Herfra vil de dagligt rapportere fra sejladserne, videreformidle den intense stemning og give smagsprøver på den store maritime folkefest, der kommer til at fylde Aarhus Ø i perioden.

De indledende sejladser finder sted fra d. 2 – 8 august. Herfra vil DR drysse diverse sammendrag ud over tv-fladerne og på dr.dk. D. 9 – 12 august intensiveres konkurrencerne. Her blender DR op for 4 dages live-transmission fra medaljesejladserne på DR1.

Om samarbejdet siger Anders Kern Boje, underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten: "VM i sejlsport er en stor begivenhed, som vi gælder os rigtig meget til at bringe videre til danskerne, og den passer rigtig godt til vores ambition om at samle danskerne og om at dække sporten i hele Danmark.".

Du kan læse hele nyheden fra DR her 

Vi ved endnu ikke hvem der bliver DR’s værter på VM. De har dog forsikret os om, at VM i sejlsport er af højeste prioritet og at de stiller med stærkeste hold.

Der bliver altså rig mulighed for at følge med i festlighederne hjemme fra sofaen til sommer. Vi håber dog stadig at se dig på Aarhus Ø under VM. Her kan du, udover at komme helt tæt på verdens bedste sejlere, selv tage del i den maritime folkefest - med hundredvis af gratis aktiviteter og oplevelser for hele familien.









★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *