fbpx

Fem vigtige mål for Dansk Sejlunion i 2018

Inkluder i Newsletter: Ja

Årstiden for at gøre status for det forgangne år nærmer sig, og formanden for Dansk Sejlunion Line Markert har allerede rykket på sin 'nytårs hilsen'...

I det seneste nyhedsbrev fra Dansk Sejlunion kan vi læse at Markert & Co. ikke helt har nået det som de gerne ville i 2017, men Line glæder sig derfor også ekstra meget til at komme i gang med 2018. 

Line Markert vælger at sætte fokus på fem kerneområder, og skriver blandt andet:

Endnu et år er næsten gået. 2017 har budt på masser af store sejleroplevelser for vores allerbedste sejlere. Og for os, der bare skal ud og have saltvand i håret og sejlerglæde i hjertet.

Det har været et spændende, udfordrende, berigende og travlt år, hvor jeg har forsøgt at få formands-kasketten syet om, så den passede til mig. Tak for alle de gode råd, bidrag, snakke og bemærkninger, I har givet undervejs. Det er vigtigt at kunne mærke, hvad Dansk Sejlunions indsats betyder for jer.

Vi har slet ikke nået alt det, vi gerne ville i år. Derfor glæder jeg mig til at tage fat i 2018.

De fem kerneområder som Dansk Sejlunion står overfor i det kommende år vil være: Økonomi - Synlighed - Udvikling af klubberne - Worlds 2018 og en ny Strategi 2022

Dansk Sejlunion har for ikke så længe siden været ude med budskabet, at man såmænd ikke har glemt den forhadte afgift på kaskoforsikringer. Den sag er så uhyre vigtig for sejlerdanmark og unionens medlemmer, at jeg gerne havde fundet den i top fem, men det kan jo være det er nummer seks på listen over opgaver ?

Formand på valg

Da Hans Natorp faktisk valgt at smutte før tid, ja så sidder Line Markert i den spøjse situation, at hun allerede er på valg til foråret.

Fra hendes egen klub Hellerup, ja der har man valgt at genopstille Markert, men det er samtidig Line Markers oprigtige holdning, at kampvalg om formandsposten ville være bedst for sejlerdanmark. Derfor vil Line Markert gerne opfordre andre til at overveje et kandidatur til formandsposten. Der skal være general-forsamling lørdag den 17. marts, så går du rundt med en tanke, om at være formand for Dansk Sejlunion, så er invitationen til valget, hermed sendt ud. 

Læs hele nyhedsbrevet, hvor Line Markert også benytter lejligheden til at ønske hele sejlerdanmark en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

 









Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk





Udvalgte artikler *