fbpx

Nyt spændende mærke hos Tempo Bådsalg

Inkluder i Newsletter: Ja

Stewart Moeliker-Twigg fra Tempo Bådsalg opfordrer nu alle med sans for flotte norske seværdigheder af høj kvalitet til at kigge på de nye Nordkapp både på Ishøj Havn. Han fortæller, at flere får øjnene op for fordelene ved at købe en helt ny båd.

Hos Tempo Bådsalg har de i mange år arbejdet for at være stedet, hvor det er sikkert for både køber og sælger at handle brugt båd, samtidig med at man har haft et stort udvalg af helt nye både. Som Stewart siger: 'Vi er jo nødt til at sikre, at der kommer nye gode både på markedet med potentiale til at give gode sejleroplevelser for nye glade ejere, igen og igen'.

Forretningen har gennem længere tid søgt efter et godt produkt i størrelsen fra fem til otte meter, der kan supplere deres øvrige udbud af nye både, der dækker både sejl- og motorbåde.

Målet var at finde både der kan opfylde kvalitetsbevidste køberes krav til indretning, og sejlegenskaber samtidig med, at de ville være sikre på at det var et mærke, der vil bevare værdi og god funktionalitet langt inde i fremtiden, så det vil være et godt køb også for den næste ejer.

Efter mange overvejelser, produktsammenligninger og besøg på værfter og hos udenlandske kolleger er valget faldet på en af Skandinaviens største producenter, nemlig NORDKAPP Boats fra Norge. Det er et værft, der har produceret både siden 1966, og som i dag bygges i et moderne men alligevel klassisk design efter de nyeste produktionsmetoder.

Tempo Bådsalg A/S har som en start allerede bestilt de første fem både, som leveres til Ishøj havn og kan ses ses i udstillingen inden foråret. Der er tale om Avant 550, Avant 605, Avant 705, Enduro 605, og topmodellen Noblesse 790, alle bådene kommer med Mercury motorer med det fornødne kraftoverskud og leveres sejlklare med masser af komfort udstyr, så de kan leve op til det løfte, som Nordkapp giver til alle Nordkappejere: ”Gode sommerminder på vandet siden 1966”. 'Vi har fået en ny norsk seværdighed på Ishøj Havn', slutter Stewart Moeliker-Twigg, der glæder sig til at vise de nye både frem.

Se mere på www.nordkapp-boats.no og på Tempo Bådsalgs website her 




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *