fbpx

Pengeinstitut indgår sponsoraftale med VM i Aarhus 2018

Inkluder i Newsletter: Ja

Når verdens største sejlsportsevent rammer Aarhus i sommeren 2018, er Danske Bank med på sidelinjen som officiel partner. Begge parter ser frem til samarbejdet.

Danske Bank har netop indgået partnerskab med VM i sejlsport Aarhus 2018. Dermed bliver banken en af de officielle partnere, der skal være med til at støtte op om en af de største sportsbegivenheder i Danmark nogensinde. I Danske Bank glæder områdedirektør i Finanscenter Østjylland, Poul Nielsen, sig til samarbejdet.

”At VM i Sejlsport kommer til Aarhus i 2018 er i sig selv kæmpe stort. Det er en event, der ikke findes større i landet, og vi er meget glade for, at vi nu får mulighed for at bidrage og være en del af denne store sportsbegivenhed, der i den grad sætter Aarhus på verdenskortet”, siger Poul Nielsen.

VM 2018 finder sted fra den 30. juli til 12. august 2018, hvor omkring 1.500 sejlere fra op mod 100 nationer skal dyste om VM-medaljer og OL-kvalifikation på Aarhusbugtens bølger.

”Udover at vi får lov til at overvære verdens bedste sejlere i Aarhus, er der lagt op til en stor folkefest i byen, som vi også ser frem til at tage del i. Og frem mod sommeren 2018 vil vi naturligvis varme op til eventen med flere aktiviteter i banken”, siger Poul Nielsen.

VM chef Klaus Natorp glæder sig ligeledes over aftalen: ”Gode samarbejdspartnere er altafgørende for, at vi i eventorganisationen kan fokusere på at lave den bedst mulige afvikling af det mega event, som VM i sejlsport er. Vi ser meget frem til samarbejdet med Danske Bank. Ikke mindst pga deres professionalisme og deres berøring med rigtig mange mennesker. Danske Bank har 2,7 millioner privatkunder. Det er interessant i forhold til at skabe opmærksomhed omkring eventen, og i forhold til vores ambition om at gøre sejlsporten endnu mere tilgængelig for den sejlsportsinteresserede del af befolkningen".









Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *