fbpx

Ny mand med masser af know how

Inkluder i Newsletter: Ja

Bådmagasinet har indgået en aftale med en velkendt skikkelse i den danske bådemedieverden. Den nye skribent skal blandt andet dække stofområderne single- og shorthand og flerskrog. Derudover er der gode odds på, at han ikke kan holde fingrene fra America’s Cup.

Som den opmærksomme læser måske har bemærket, har en ny byline ved enkelte lejligheder sneget sig ind i ”spalterne” her på baadmagasinet.dk de seneste måneder. Det bliver anderledes fremrettet hvor I, kære læsere, vil stifte bekendtskab med artikler skrevet af Morten Brandt. Morten var fra 2008 til 2016 redaktør hos kollegerne fra Bådnyt. Her blev han blandt andet husket for sit motto: ”For øvrigt mener jeg kaskoafgiften skal afskaffes”.

Men det er fortid nu. Fremadrettet kommer Morten Brandt til at have fokus på flerskrogsbåde, nye både og udstyr, hvad der rør sig i Frankrig og med begivenhederne Silverrudder Challenge og Vegvisir Race på sit CV vil han også dække single- og shorthandsejlads. Inden for alle nævnte emner vil både racing og crusing få spalteplads.

Endelig har mange års passion for America’s Cup gjort, at det med stor sandsynlighed bliver svært at holde Morten fra at kommentere på den 36. America’s Cup – selvom den ikke bliver sejlet i flerskrogsbåde.

Har du kommentarer, ideer eller indspark til Morten Brandt kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi byder Morten velkommen om bord









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *