fbpx

Kom i sejlerstemning juleaften

Inkluder i Newsletter: Ja

Med bidende kulde og julen lige om hjørnet, er det nok de færreste der tænker på sejlads og hygge med vennerne om bord på båden. Det gør sig også gældende, når bådejeren – lige som mange andre – skal have føjet juleønsker til ønskelisten. Det er ikke altid en nem opgave.

Et gavekort til Palby Fyn Cup 2018 – den perfekte gaveidé...Derfor har arrangørerne af Palby Fyn Cup valgt, at man I år skal have mulighed for at kunne give et startnummer til Palby Fyn Cup 2018 i julegave til ”bådejeren der har alt”.

Så er du ejer af en sejlbåd og drømmer om en smuk sejltur rundt om Fyn den 25. – 27. Maj 2018, så har Palby Fyn Cup det perfekte julegave-ønske til dig.

Gavekortet kan købes her, hvor du på bedste vis guides gennem fremgangsmåden.

Ved køb inden den 15. December 2017, sørger arrangørerne for at pakke gavekortet flot ind – lige til at lægge under juletræet.

Palby Fyn Cup – Sejladsen omkring Fyn fra Bogense

Palby Fyn Cup arrangeres af Bogense Sejlklub i tæt samarbejde med sejladsens hovedsponsor, Palby Marine. Sejladsen er Danmarks største kapsejlads med mange hundrede både. Turen går 135 sømil rundt om Fyn med start og mål i Bogense, hvor der i dagene er masser af liv på havnen.

Alle kan deltage i Palby Fyn Cup, uanset erfaring og ambitionsniveau. Vil du kun sejle med for sjov uden at konkurrere, kan du deltage i løbet for tursejlere, hvor det er oplevelsen og samværet, der er i højsædet.

 









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *