Warrer coach under fremmede himmelstrøg

Det kan godt være sæsonen er slut, og det kølige vejr dominerer på vore breddegrader, men det skal ikke holde Jonas Warrer fra at sejle videre - på denne tid af året i Indien, som coach for både Hær og Flåde!

Ja, du læste rigtigt. Jonas Warrer er simpelthen hyret ind af den Indiske Hær, som har et sejlerteam med OL ambitioner. Fire både, en flok lærenemme sejlere, og så er det ellers bare på vandet. Det hele foregår på østsiden af Indien, nogle hundrede kilometer nord for Chennai.

IMG 0789

Her er ikke så meget andet end en gammel industri/container-havn, og så en herlig temperatur samt azurblåt vand - nå ja, og så lige en ko eller to.

Tidligere lærte sejlerne sig selv, hvad det hele handlede om, via YouTube, men pludselig opstod der kontakt til den danske OL-vinder, og siden er det blevet til flere besøg i Indien.

Flåden har faktisk også et sejlerteam, og pudsigt nok har de intet med hinanden at gøre, men jeg er lige pt. coach for begge teams, og de har alle ambitioner om at komme til OL, udtaler Jonas Warrer til Bådmagasinet.

I løbet af vinteren er det også Warrers ambition at komme på vandet hvor de øvrige 49er teams træner - i Portugal, hvor vi kan forvente at se Jonas Warrer sammen med sin nye gast, den kun 19 årige Jakob Precht Jensen

IMG 0799

En 49er på stranden i Indien med 'sejlklubben' i baggrunden. Sejlerne har jo en markant stejl læringskurve når der pludselig kobles en coach af Warrers kaliber til, sådan. 

 Seneste nyheder

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Mød langtursejlere på Boatshow

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

★ Artikel

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Nyheder

Mød langtursejlere på Boatshow

Kapsejlads

VM i 2021 for H-båd i Struer

Nyheder

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

Nyheder

DS Talentudvikler kandidat til talentpris

Kort Nyt

YES - Nyt site i luften

Kort Nyt

Lavere afgift – et godt skridt på vejen