Jonas Warrer er blevet coach for både Hær og Flåde i Indien, som begge har sejlerteams med OL ambitioner.

Warrer coach under fremmede himmelstrøg

01-12-2017 12:18 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Det kan godt være sæsonen er slut, og det kølige vejr dominerer på vore breddegrader, men det skal ikke holde Jonas Warrer fra at sejle videre - på denne tid af året i Indien, som coach for både Hær og Flåde!

Ja, du læste rigtigt. Jonas Warrer er simpelthen hyret ind af den Indiske Hær, som har et sejlerteam med OL ambitioner. Fire både, en flok lærenemme sejlere, og så er det ellers bare på vandet. Det hele foregår på østsiden af Indien, nogle hundrede kilometer nord for Chennai.

IMG 0789

Her er ikke så meget andet end en gammel industri/container-havn, og så en herlig temperatur samt azurblåt vand - nå ja, og så lige en ko eller to.

Tidligere lærte sejlerne sig selv, hvad det hele handlede om, via YouTube, men pludselig opstod der kontakt til den danske OL-vinder, og siden er det blevet til flere besøg i Indien.

Flåden har faktisk også et sejlerteam, og pudsigt nok har de intet med hinanden at gøre, men jeg er lige pt. coach for begge teams, og de har alle ambitioner om at komme til OL, udtaler Jonas Warrer til Bådmagasinet.

I løbet af vinteren er det også Warrers ambition at komme på vandet hvor de øvrige 49er teams træner - i Portugal, hvor vi kan forvente at se Jonas Warrer sammen med sin nye gast, den kun 19 årige Jakob Precht Jensen

IMG 0799

En 49er på stranden i Indien med 'sejlklubben' i baggrunden. Sejlerne har jo en markant stejl læringskurve når der pludselig kobles en coach af Warrers kaliber til, sådan. 

 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer