Teamet hos Skovshoved Yachtværft fra venstre bådbygger Jonas Hviid-Nielsen, bådebyggerlærling Thomas Christoffersen, ny partner Kim Wibroe i midten, Civilingeniør, yacht-designer og partner Ulf Røgeberg, og bådebygger Freddy Fasting (th).

Vagtskifte på Skovshoved Yachtværft

30-11-2017 14:36 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I morgen, den 1. december er der vagtskifte på Skovshoved Yachtværft.

Ny kaptajn på broen er bådebygger Kim Wibroe. 'det er en drøm der går i opfyldelse for mig' siger en glad Kim Wibroe der har været ansat på værftet siden 2011. 'Jeg har længe vidst at jeg en dag kunne tænke mig at blive herre i eget hus – og nu er chancen der. Selvfølgelig kilder det lidt i maven, men med de forbedringer der er foretaget på værftet de seneste 1½ år er det en meget velfungerende virksomhed jeg nu får ansvaret for. Desuden har jeg stor opbakning i de øvrige partnere, så jeg er bare en glad mand' slutter Kim Wibroe.

Siden en kreds af Skovshoved sejlere i april 2016 overtog Skovshoved Yachtværft fra Claus Poulsen, har værftet været ledet af Civilingeniør og yacht-designer Ulf Røgeberg. Ulf giver nu rorpinden videre til Kim Wibroe, der samtidig indtræder i partnerkredsen som medindehaver af værftet.

Ulf Røgeberg fortsætter som medejer og vil også fremover have sin daglige gang på værftet hvor han vil bistå med sin store viden og erfaring.

 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer