Talentlegat fra Klarlund udløser 25.000 til ambitiøs KDY-29'er

Til lyden af live jazz-musik, fri bar og god stemning, afholdte KDY i fredags en slags afrigger-komsammen, hvor der blev skålet for en god sæson 2017. Denne aften blev der ligeledes uddelt priser i samarbejde med Klarlund.

Talentcenterstjerner modtager 25.000 kr

Natacha Violet Saouma-Pedersen og Jens-Philip Dehn-Toftehøj, der er et produkt af KDY’s 29er-talentcenteret på Rungsted Havn, har haft en forrygende sæson. Tre guld-, en sølv- og tre bronzemedaljer er det blevet til ved nationale og internationale kapsejladser i år.

Komiteen bestående af Klarlunds direktør Stig Andersen, KDY’s formand Lars Ive samt KDY’s OL-sejler Christian Peter Lübeck valgte netop denne besætning på baggrund af deres flotte resultater samt OL-potentiale. Men også de menneskelige værdier spillede en rolle: ”I udviser god sportsmanship, I er hjælpsomme og venlige medlemmer i klubben og derudover repræsenterer i KDY på bedste vis – og dette sætter vi lige så stor pris på”, sagde KDY’s formand Lars Ive ved uddelingen.

Besætningen kommentar til legatet var: "Vi er meget stolte og beærede over, at vi har modtaget Klarlunds Talentlegat 2017. Stort tak til KDY for at have givet os de bedste rammer, for at kunne udvikle os som sejlere og mennesker."

Personlig gave til Årets Frivillige

Prisen som Årets Frivillige i 2017 gik til Jesper Adler, der med sin dedikerede indsats er med til at få klubbens mange aktiviteter til at lykkes. Jesper fik i gave et Klarlund ”Black Diver” limited edition ur med navneindgravering i bagkassen. ”Dette mekaniske ur med sin flydende sekundviser går kun, hvis nogen vil gå med det – en symbolik, der understreger hvor vigtigt der er, at klubbens medlemmer fortsætter med at bidrage med frivillig arbejdskraft,” udtalte Stig ved overrækkelsen af uret. Til udvælgelsen af denne pris bestod komiteen af Klarlunds direktør Stig Andersen, KDY’s formand Lars Ive samt KDY-medlem Lena Brinks.

"Jeg er så taknemmelig for at jeg er blevet indstillet og valgt. For jeg ved hvor mange ildsjæle, der er i vores klub. Så stort tillykke til alle, som blev nr. to", sagde Jesper Adler efter at have modtaget prisen.

Skærmbillede 2017 11 29 kl. 06.32.48

Klarlunds direktør Stig Andersen, KDY’s formand Lars Ive og årets frivillig i KDY, Jesper Adler i midten.

Populær fredagsbar

Hver fredag fra 16.00-18.00 er der fredagsbar i KDY’s klubhus på Rungsted Havn – en tradition, der startede for et par år siden og har været et populært socialt tilbud på vinterhalvåret.

Fredagens arrangement var en lidt udvidet version af slagsen med LIVE-musik og outlet i klubkollektionen. Afrigger-festen er en forsmag på en tradition, som KDY har i sinde at udvikle fremover og netop slutte sæsonen af med en festlig komsammen.Seneste nyheder

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Mød langtursejlere på Boatshow

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

★ Artikel

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Nyheder

Mød langtursejlere på Boatshow

Kapsejlads

VM i 2021 for H-båd i Struer

Nyheder

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

Nyheder

DS Talentudvikler kandidat til talentpris

Kort Nyt

YES - Nyt site i luften

Kort Nyt

Lavere afgift – et godt skridt på vejen