fbpx

Mirabaud Yacht Racing Image - årets sejlsportsfoto er kåret

Inkluder i Newsletter: Ja

Årets sejlsportsfoto er kåret. Et af højdepunkterne ved årets Yacht Racing Forum, var kåringen af årets Mirabaud Yacht Racing Image.

134 fotografer fra 27 lande havde indsendt netop deres bud på et godt foto, og det har helt sikkert været svært at finde vinderen. Rigtig mange gode fotos, med hver deres historie. Det hele var skåret ned til 20 udvalgte som gik i finalen, og blandt disse var juryen ikke i tvivl.

Den tyske fotograf Sören Hese fik en ide med en droneoptagelse ved de Tyske Int. Mesterskaber i 505 tilbage i maj måned i Berlin.

Billedet blev taget som en serie på 15 fotografier fra en drone, der svævede 100 meter over bådene som skulle til at runde bundmærket. Billederne blev samlet i fotoshop, dog uden redigering, og intet er fjernet fra de enkelte fotos.

Herfra redaktionen syntes vi måske at der rykkes gevaldigt på ordet fotokonkurrence, når det i dette tilfælde – i vores øjne, er mere tale om et DTP-grafisk arbejde. Helt bestemt godt og dygtigt udført, men hører det hjemme i en fotokonkurrence?

No3:

No3

 

No2:

No2

 Og vinderen:

Vinder 2




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Tursejlads

’En hel verden venter’ – nu også i København

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *