TV og produktionsaftalen for VM i Sejlsport 2018 er på plads. Foto: Jesus Renedo / Sailing Energy

Vigtig aftale for VM i 2018 på plads

27-11-2017 12:48 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Selv om store dele af organisationen bag VM i sejlsport 2018 i øjeblikket er optaget af Yacht Racing Forum i Aarhus, så arbejdes der videre i kulissen. Organisationen kan her mandag middag nemlig oplyse, at man har indgået aftale med det globale produktions- og distributionsselskab Sunset+Vine om at producere og distribuere TV-dækningen af næste års VM i Aarhus. Det er forventet, at TV-produktionen bliver distribueret til op mod 50 lande.

Sunset+Vine kommer til at producere og distribuere syv dages live-dækning af kvalifikationsserien online [2-8 August], plus fire dages live tv-dækning af hver af de 10 medaljesejladser [9-12 August].

Hver dag efter medajlesejladserne producerer de derudover en udsendelse med højdepunkter fra dagen. Disse programmer distribueres internationalt til både TV-stationer og digitale medier over hele verden, og mon ikke du kan finde disse her på Bådmagasinet.dk. Sidst men ikke mindst leverer og distribuerer Sunset+Vine alle nyheder fra VM i Sejlsport til digitale medier og TV.

Andrew Preece, Executive Director hos Sunset+Vine, udtaler: 'Vi er beærede over, at World Sailing betror Sunset+Vine at blive deres produktions- og distributionspartner for deres Olympiske bådklasser for tredje gang i træk. I løbet af de fire år, som sejlsportens cyklus strækker sig over, er VM det største event for de Olympiske klasser. Derfor er det en vigtig begivenhed for TV-stationer, som får hjælp til at planlægge deres dækning og til at identificere sine medaljehåb frem mod OL i Tokyo.

Det er vores opgave at levere den bedst mulige dækning ved hjælp af helikoptere, droner og, i samarbejde med SAP Analytics/Sailtracks, 3D-animationer og kameraer ombord på bådene. Tilsammen vil denne tilgang hjælpe med at opbygge profilerne for de atleter, der klarer sig godt i Aarhus og give dem omtale i deres hjemlande frem mod de Olympiske Lege.'

VM-Chef Klaus Natorp glæder sig også over samarbejdet: 'Med Sunset+Vine har vi sikret en meget erfaren og yderst kompetent samarbejdspartner på området. Deres samarbejde med SAP Analytics/Sailtracks ser vi som en yderligere gevinst for TV-dækningen af VM. Vi ser frem til at få eventen, Aarhus og Danmark præsenteret for verden på professionel vis med flotte billeder.'

Mere info om VM og pressemateriale her

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer