fbpx

'Stampe'...vandet er snart stift!

Inkluder i Newsletter: Ja

Meget tyder på, at vi de kommende måneder skal finde isbåden frem. Vinteren kan nemlig meget vel blive den koldeste i de seneste fem år.

Det oplyser DMI i den seneste vinterprognose, som udkom i den forgangne uge, og gælder fra december 2017 til og med februar 2018.

Det er måske en forudsigelse på en lidt billig baggrund. For det faktum, at vinteren kan blive den koldeste i fem år, skal ses i lyset af, at de seneste fire vintre har været usædvanligt milde, så for dem som måtte være den lykkelige ejer af en isbåd, burde de få støvet den af. For holder prognosen stik, betyder det færre fronter med regn og til gengæld mere kulde, sne og is.

Martin Lindberg fra DMI udtaler i en pressemeddelelse ’Vintervejret vil dog fortsat mest være præget af mildt vejr fra vestlige retninger. Men i år vil det oftere blive afbrudt af køligere vejrtyper, som kigger forbi med både regn, slud eller sne,’ - og Lindberg tilføjer også, at der er mulighed for, at vi i løbet af vinteren kan stå på skøjter på de tilfrosne danske søer.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *