fbpx

Pantaenius indfører nye fordelagtige 'all-risk' betingelser

Inkluder i Newsletter: Ja

Pantaenius tilbyder i løbet af den forestående vinter at besøge sejlklubber – evt. til en klub aften - for at holde foredrag om vores betingelser og dækninger ved skader.

Pantaenius har valgt at ændre vores kaskoforsikring til All Risk betingelser, og derved har vi bl.a. udvidet dækningen med hjemtransport eller leje af en anden båd i tilfælde af skade midt i ferien. Vi har også forhøjet dækningen ved nogle skader på vores ulykkesforsikring.

Vores ansvarsforsikring er uden ændringer og har stadig den høje dækning på sum og har automatisk kapsejlads medforsikret.

Hvis din klub er interesseret i at høre mere om vores betingelser og se vores Top 10 over skader kan du kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ringe på 97 70 33 83 - eller send en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring 96 703386  os her:

Foredraget er gratis og har en varighed på 1½-2 timer med plads til spørgsmål diskussion.

DSC 1104

Det er aldrig sjovt at miste noget man holder af. Bådmagasinets egen journalist Øyvind Bordal mistede sin elskede båd MissX i Caribien - læs i næste udgave af vores trykte magasin som er på gaden torsdag den 30. november, en rørende 'nekrolog' over en båd som var blevet en stor del af Bordals liv. 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *