Den store årlige Internationale sejlsportskonference Yacht Racing Forum afholdes om lige godt 14 dage i Aarhus. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Yacht Racing Forum: Optimal mulighed for networking - sidste chance

11-11-2017 13:30 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den førende netværks-konference indenfor International sejlsport nærmer sig, og du skal kun 'rejse' til Aarhus for at deltage...

Fra mandag 27. og tirsdag 28. november 2017, vil Aarhus være vært, og konferencen afvikles af Maxcomm i samarbejde med Aarhus Kommune, Sport Event Denmark, Visit Aarhus og Sailing Aarhus. Med Aarhus Kommune, Sport Event Denmark, Visit Aarhus og Sailing Aarhus som medværter, vil konferencen byde på helt unikke muligheder for, at debattere fremtiden for sejlsport samt networke med potentielle eller eksisterende samarbejdspartnere.

Yacht Racing Forum 2017 fakta og tal

Det er i 2017 tiende gang konferencen afholdes, og du kan være sikke på at møde de førende brands indenfor sejlsport.

Yacht Racing Forum 2017 vil, som de tidligere år, samle nøglepersoner indenfor sejlsportsmiljøet fra hele verden; eventkoordinatorer, sponsorer, sejlklubber, designere og producenter, topsejlere, forsikring og finansielle virksomheder, branchemedier og mange flere.

Dag 1 (mandag den 27. november, red.) har fokus på business og marketing samt design og teknologi.

Den traditionelle gallareception vil finde sted på det ikoniske Aarhus Rådhus og vil give rig mulighed for at møde sejlsportens nøglepersoner i behagelige omgivelser.

Dag 2 (tirsdag den 28. november, red.) begynder med en debat med fokus på risikohåndtering og sikkerhed, og denne følges om eftermiddagen op af generelle emner, som har interesse for både sejlere, eventkoordinatorer, designere og sponsorer.

Programmet er online og kan findes via dette link.

Præsidenten for World Sailing, Kim Andersen (tidl. KDY formand) deltager som hovedtaler.

Seahorse-journalisten Dobbs Davis deltager i debatten om design og teknologi, mens tidligere America’s Cup vinder og Whitbread / Volvo Ocean Race skipper, Dawn Riley, deltager i debatten med fokus på marketing og forretning. 

Du kan stadig nå at tilmelde dig - http://www.yachtracingforum.com/

 

Skærmbillede 2017 11 11 kl. 09.46.18

 Bådmagasinet er med som mediepartner, blandt andre store europæiske bådmedier, og vi vil naturligvis være tilstede begge dage - klar med papir og blyant for at fange de vigtige budskaber, som du naturligvis kan læse om her på sitet efterfølgende.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer