'Gratis' julegave, gør I det nu igen?

Læg den helt nye bog 'Alt godt fra HAVANA' -   fra familien Beha under træet ...

13-12-2017 06:12 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Overskriften! Ja, det var reaktionen fra en af vores trofaste læsere på baadmagasinet.dk

Sidste år var der over 500 læsere, som lagde Bådmagasinets julegavekup under træet. Nu kan du gøre endnu et fantastisk kup.

Bådmagasinet har været så 'frække' at lave en aftale med familien Behas forlag, Havana forlaget, om deres nye bog, der endnu ikke er udkommet - bogen får titlen "Alt godt fra Havana". Du modtager bogen lige til at lægge under træet med Bådmagasinets julegavetilbud.

Om "Alt godt fra Havana"

I far og søns første bog ”Hej far kære Emil”. fortalte Mikkel og Emil om den første halvdel af jordomsejlingen med Havana. I ”Alt godt fra Havana” sluttes ringen, når de fortæller historien om rejsen fra Tahiti til København.

bog perspektiv

I ”Alt godt fra Havana” deler Mikkel og Emil igen ud af oplevelser, men også alle de tanker og overvejelser, der følger med ved at sejle et skib rundt om Jorden. Emil fortæller om hjemvé, rejsemæthed og om at savne en kæreste. Mikkel fortæller om glæden ved at ven-de tilbage til steder, de før har besøgt og gøre det sammen med sin familie. Men først og fremmest er ”Alt godt fra Havana” en levende beretning om en sprællevende klode, fyldt med venlige mennesker og eventyr. Vi kommer med helt op på kraterkanten af aktive vul-kaner, og ned under overfladen til en pukkelhvalmor og hendes nyfødte unge. I storm og vindstille, ulidelig tropisk varme og ind i Borneos truede regnskov, hvor orangutangerne kæmper for overlevelse.

I Mikkel og Emils mailkorrespondancer, samtaler og fortællinger gemmer sig mere end bare en rejsebeskrivelse. Det er, i lige så høj grad, en bog om at blive voksen, om at tage stilling, om ikke bare at glide med strømmen, men at tage livet alvorligt, i højt humør, og gøre det hele sammen som familie. ”Alt godt fra Havana” er en del af Bådmagasinets julegavetilbud, hvor du kan købe et årsabonnement på Bådmagasinet og bogen for 649 kroner plus forsendelsesomkostninger på 49 kroner, i alt 698 kroner.


Også for eksisterende abonnenter

Normalt når man tegner abonnement på enten en avis, mobil, tv-pakke, eller hvad pokker det måtte være, så kan man godt føle sig snydt en gang i mellem. Ugen efter man er hoppet med på vognen med et godt tilbud, dukker der et op som er endnu bedre! Øv – det får man ikke lov til at gøre brug af – MED MINDRE det er Bådmagasinet, der er tale om.

Her vil vi nemlig ikke snyde loyale og trofaste læsere for dette super julegavekup. Som eksisterende abonnent kan du også bruge tilbuddet. Du får simpelthen lagt de 11 udgaver af Bådmagasinet oveni de magasiner, du i forvejen har til restlevering.

Et lille eksempel – har du eksempelvis seks blade til rest, så lyder dit abonnement pludselig på 17 magasiner til levering, og vil altså løbe frem til april 2019, og du vil samtidig modtage "Alt godt fra Havana".

Var der nogen, der sagde, at hos Bådmagasinet var de gået i tidligt julehumør?

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer