fbpx

Designpris til Marex 310 Sun Cruiser - oplev den på Hanseboot

Inkluder i Newsletter: Ja

Marex 310 Sun Cruiser har netop vundet den tyske designpris 2018 for godt produktdesign i kategorien transport. Det tyske designråd er et af verdens førende kompetencecentre for kommunikation og mærkevarestyring indenfor design.

Prisen bliver tildelt projekter som virkelig repræsenterer banebrydende bidrag og præsenterer unikke designtrends i det tyske og internationale designlandskab. I år var der mere end 5.000 produkter, som var nominerede. Juryen i den tyske designpris 2018 består af designeksperter fra forskellige fagområder. De kommer fra næringsliv, uddannelse og videnskab samt designindustrien. Fælles er, at de er førende indenfor deres respektive fagområder.

En båd der tilbyder mere end forventet

Marex 310 Sun Cruiser er en båd som tilbyder mere end forventet. Den har den mest innovative kalecheløsning på markedet - Bådmagasinet skrev, da vi testede båden: "Et af Marexs varemærker er innovative kalecheløsninger. Den nye 310 Sun Cruiser er ingen undtagelse. Ny smart kalecheløsning vil være med til at forlænge levetiden for denne populære model – og ikke mindst din sejlsæson".

Båden har en fantastisk social sofagruppe for hele familien, og tilmed god opbevaringsplads om bord. Pantryet er også godt placeret, så madlavning om bord er superlet - selv for den største gourmet kok. Der er suplime overnatningsmuligheder for 4-6 personer om bord. Badeplatformen inkluderer en stor opbevaringsmulighed, så man behøver ikke at tage våde ting med ind i båden længere. Opbevaringspladsen på badeplatformen fungerer også som sidepladser.

Prisen er den tredje store pris, som Marex 310 Sun Cruiser vinder. Båden har allerede vundet priserne: European Motorboat og the Year 2017 og Powerboat of the year 2017.

Oplev den på Hanseboot

Har man lyst til at opleve den fantastiske Marex 310 Sun Cruiser, så har man muligheden på Hanseboot, hvor den danske forhandler, Reese Marin fra Aabenraa, vil være til stede. Henrik Reese udtaler til Bådmagasinet: "Vi glæder os rigtig meget til at fremvise Marex 310 Sun Cruiser i en Basalt Grey Edition på udstillingen i Hamborg, så kom gerne forbi, hvis I vil opleve en motorbåd i særklasse, der har plads til hele familien".









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *