fbpx

Norske Helly Hansen opkøber stor konkurrent

Inkluder i Newsletter: Ja

Endnu en konsolidering i den maritime branche. Torsdag blev det officielt at Norske Helly Hansen har aftalt at købe Musto fra det britiske Phoenix Equity Partners, det skriver New York Times torsdag.

Musto skal forblive det stærke selvstændige sejlertøjs-brand som det er, og være med til at styrke forretningen på det britiske marked udtaler Helly Hansen i forbindelse med handlen.

'Vores fokus vil være at udvide Musto internationalt som det ikoniske britiske livsstils brand, med dybe tekniske egenskabet på sejlertøjet, sammen med Helly Hansen,' udtaler Helly Hansen, CEO Paul Stoneham, i en redegørelse.

Mustos CEO Peter Smith vil fortsætte med at drive virksomheden under Paul Stoneham, som bliver bestyrelsesformand for Musto.

Musto, som har hovedkontor i London, og har 240 personer ansat på verdensplan, landede et overskud på 928.903 £ (små 7,7 millioner Dkr., red.) for 2016, hvor omsætningen var noget presset, og faldt med 10 % til 28,6 mio. £ (237 millioner, red.) i 2016.

Wall Street Journal rapporterede onsdag, at handlen kunne værdiansættes til omkring 50 millioner pund, med henvisning til en anonym kilde, dog nægter en talsmand for Helly Hansen overfor Reuters, at bekræfte prisen.

Helly Hansen, der blev grundlagt i Norge i 1877, har i dag Ontario Teachers Pension Plan, en af ​​Canadas største pensionsfonde, som deres hovedaktionær. 









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *