Er du med på vinterteamet?

Ja, hvorfor sejler du egentlig ikke om vinteren?

Hudløst ærligt, det er jo ikke verdens bedste sæson, vi lægger bag os i disse uger, så hvorfor ikke bare fortsætte med at sejle? Der kan dukke masser af super fede dage op – også i løbet af vinteren.

Med sådan en ”sommer” behøver jeg ikke nævne det gamle ordsprog: ”Der findes ikke dårligt vejr – men kun dårlig påklædning!” Ifølge DMI, ja så har det været en af de koldeste og mest våde somre i mange år. Sejlertøjet har med stor sandsynlighed været flittig brugt, og måske også  mere end normalt. Og netop sejlertøjet, den korrekte påklædning, er naturligvis noget af det vigtigste at have toptrimmet, hvis sæsonen forlænges gennem vinteren. Lag på lag-metoden har vundet indpas, og det er en genial måde at time kropsvarmen på, hvis vejret ændrer sig undervejs – husk det er nemmere at tage et lag af, hvis det bliver for varmt på læns frem for at tilføre yderligere et lag, hvis du har for lidt på.

Hertil og ikke længere...

Du kan læse hele artiklen om Er du med på vinterteamet? i november udgaven af Bådmagasinet.

Er du abonnent - logger du bare ind øverst i højre hjørne. Læs artiklen som ligger under menupunktet "Mit Bådmagasin - Læs artikler for abonnenter".

Køb artiklen - Læs artiklen " Er du med på vinterteamet?". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.Seneste nyheder

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Mød langtursejlere på Boatshow

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

★ Artikel

Forrykt efterspil om OL-afstemning

Nyheder

Mød langtursejlere på Boatshow

Kapsejlads

VM i 2021 for H-båd i Struer

Nyheder

Anna Munch nomineret til Årets Fund 2018

Nyheder

DS Talentudvikler kandidat til talentpris

Kort Nyt

YES - Nyt site i luften

Kort Nyt

Lavere afgift – et godt skridt på vejen