Smukkere skal man lede længe efter. Hvor er det fantastisk at disse skønheder stadig findes på vandet. Foto: Henrik Hansen

Et vingesus fra sejlsportens barndom VICTORIA

Log ind og læs Haengelaas

16-11-2017 10:11 Henrik HansenHenrik Hansen
Kilde: Bådmagasinet 11-2017
Vurderer artiklen
Del artiklen

Hædret klassisk 7-meter

Den 99-årige 7-meter ”Victoria” er blevet nyrestaureret over fem år af Vidar Illum, Frem. Bådmagasinet har været en tur på vandet med ”Victoria” og Vidar, hvor vi følte sejlsportshistoriens vingesus.

Det var med en blanding af respekt og sund skepsis vi hoppede om båd på ”Victoria”. Respekt fordi ”Victoria” var fantastisk flot, som den lå i al sin glans med blanklakeret mahogni og nyt teakdæk på sin plads i Svanemøllen. 

Vores respekt for ”Victoria”s restaurering blev hurtigt forstærket om bord, da vi gik båden igennem og vores sunde skepsis gled mere og mere i baggrunden.

Vidar Illum, Frem, og bådebygger Niels Andersen, Gilleleje Bådebyggeri, har styret meget flot uden om de typiske fælder ved renovering af ældre både, nemlig at gøre båden alt for moderne eller ikke at komme helt til bunds med restaureringen.

Hertil og ikke længere...

Du kan læse hele artiklen om Et vingesus fra sejlsportens barndom - VICTORIA i november udgaven af Bådmagasinet.

Er du abonnent - logger du bare ind øverst i højre hjørne. Læs artiklen som ligger under menupunktet "Mit Bådmagasin - Læs artikler for abonnenter".

Køb artiklen - Læs artiklen "Et vingesus fra sejlsportens barndom - VICTORIAl". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer