fbpx

Bliv frivillig ved det årlige Yacht Racing Forum

Inkluder i Newsletter: Ja

Sailing Aarhus og Aarhus Events afvikler i år den årlige Yacht Race Forum konference i Aarhus den 27. og 28. november 2017. Konferencen besøges af nøglepersoner inden for sejlsportindustrien fra hele verden. Der vil i løbet af de to dage blive holdt foredrag om markedsføring, den nyeste teknologi og sikkerhed inden for sejlsport.

Derfor har arrangørerne brug for hjælp til at skabe rammerne for dette års spændende konference. For sejlsportsentusiaster er dette en enestående mulighed for at få den nyeste viden inden for industrien og netværke med konferencens gæster.

Opgaver

Der er forskellige opgaver i løbet af konferencen og vagterne vil være imellem 4-4,5 time. Hvis man har mulighed for at tage to vagter, vil det være en stor hjælp.

  • Modtage gæsterne og udlevere velkomstpakker
  • Være behjælpelig under foredragene.

Som tak for hjælpen vil man få forplejning, adgang til konferencen og alle sociale arrangementer begge dage. Plus at alle frivillige vil modtage en velkomstpakke.

Konferencen starter mandag den 27. november kl. 08.30 og dagen slutter kl. 20.00, hvor der derefter vil være reception på Aarhus Rådhus, hvor det er frivilligt, om man vil deltage. Tirsdag er konferencen fra klokken 09.00 til kl. 18.00.

Hvis du kunne tænke dig at være med i en af disse spændende opgaver under konferencen, så kontakt venligst frivillig planlægger Cecilie Thomsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der skal bruges 10 frivillige og deadline for tilmelding er den 12. november 2017.









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *