Per Weiskvist skal være leder af Nyborg Marina - han har en fortid i bilbranchen og som salgsdirektør i Elvstrøm Sails.

Kendt erhvervsmand og sejler ved roret for Nyborg Marina

16-10-2017 14:46 Trine Søe
Kilde: Fyens.dk
Vurderer artiklen
Del artiklen

Per Weiskvist er kendt i erhvervslivet og på kapsejladsbanerne. Nu skal han står i spidsen for Nyborg Marina, der har haft opslået et ledig job som leder af marinaen. Per Weiskvist er en mand, der forstår sig på både at navigere og styre - en evne han nok skal for brug for i sit kommende job.

Mange sejlere kender, som tidligere nævnt, Per Weiskvist fra kapsejladsbanen, hvor han i mange år blandt andet har sejlet i forskellige udgave af "Visione", men ved siden af sejlsporten har Per kørt en lang karriere i erhvervslivet. Mest i bilbranchen, men senest som salgsdirektør i sejlvirksomheden Elvstrøm Sails.

skaermbillede 2010 10 06 kl. 11.47.05

Her er det Per Weiskvists "Visione 3", der dog endte med at blive totalskadet tilbage i 2010.

"Jeg tror, vi har gjort et scoop", siger Jens Kimer-Jørgensen, der de senere måneder har gået rundt i marinaen i orange regnfrakke som ledeler af Nyborg Marina, men som har titel af driftchef på Teknik- og Miljøafdelingen på rådhuset.

Mange kvalificerede ansøgere

Nyborg Kommune modtog 71 ansøgninger til jobbet som leder af marinaen, og deraf rigtig mange kvalificerede, oplyser Jens Kimer-Jørgensen. "Blandt andet var der flere med maritime uddannelser. Der var rigtig mange blandt ansøgerne, vi kunne have brugt til jobbet, men vi var eninge om, at vi har gjort et scoop ved at vælge Per Weiskvist", uddyber Jens Kimer-Jørgensen og fortsætter: "Han er kendt af mange på havnen, og han har et stort netværk rundt omkring i sejlverdenen. Og så er det vores indtryk, at han er god til at snakke med folk. Vi tror også, han er den rigtigt til den store opgave med at udvikle marianen og binde havneområdet sammen med slotsprojektet", sigerJens Kimer-Jørgensen.

Per Weiskvist og ledelsen i Nyborg kommune er i øvrigt enige om, at hans titel skal være leder af Nyborg Marina og ikke havnefoged. Herfra redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Per Weiskvist med det nye job.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer