fbpx

Topsejler skal undervise på Skolerne i Oure

Inkluder i Newsletter: Ja

Skolerne i Oure har netop ansat den erfarne skipper, Jesper Radich, som sejlsportskonsulent og gæsteunderviser på Oure Sejlads.

Alle sejl kan sættes, når du stævner ud fra én af Oures sejladslinjer. På Skolerne i Oure er der både plads til eleven, der allerede dyrker sejlads som sin fortrukne sportsgren og som drømmer om at opnå resultater. Og der er også plads til eleven, der ser sejlads som et socialt pusterum. Fælles for begge indgangsvinkler er, at der på Oure er et skarp fokus på, hvad den enkelte elev gerne vil opnå med sin sejlads. Ansættelsen af Jesper Radich som konsulent og gæsteunderviser er med til at styrke vores sejlprofil og bygge et endnu stærkere sejlmiljø op omkring de tre skoler.

"Jeg nyder rigtigt meget at være tilbage på Skolernes i Oure og deres åbne rammer i denne nye position som coach, mentor og konsulent for Oure Sejlads. For mig har stedet haft en helt særlig betydning i min udvikling som sejler i mit ungdoms og tidlige voksenliv. Derfor ser jeg frem til samarbejdet med en masse ligesindede på både elev- og lærersiden, hvor vi skal dygtiggøre os og få eksisterende og nye sejlsportsfrø til at spire", fortæller Jesper Radich.

"Vi er meget glade for at få én af Danmarks mest professionelle sejlere, både i nationalt og internationalt regi, til Oure. Jesper Radich har også en pædagogisk baggrund, hvor han formår at sætte sig i andres sted og udvikle dem derfra. Skolen glæder sig til at nyde godt af den knowhow, som Jesper Radich har inden for international kapsejlads", udtaler leder af Oure Sejlads, Jesper Henriksen.

Jesper Radichs første opgave består i at være med til udviklingen af den nylancerede sejlsportslinje på Oure Kostgymnasium. Allerede i forrige weekend var Jesper Radich i aktion som coach og sparringspartner for Oure Kostgymnasiums hold i sejlsportsligaen, der suverænt sejrede til sejlpsportsligaens 3. stævne i Aarhus.

Det er et fantastisk scoop og en god mulighed for vores unge sejere på Oure, at vi nu kan give dem en så markant profil at sparre med", udtaler sportsleder og vicerektor på Oure Kostgymnasium Johnny Vaaben Johansen og fortsætter: "Det betyder meget for vores sejlakademi, at vi nu kan supplere vores stærke team af undervisere med en kapacitet som Jesper Radich. Vi har et uddannelses– og udviklingsmiljø, som giver de unge sejlere en fantastisk mulighed for at kombinere deres sport og uddannelse".









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *