fbpx

Ny model i X-yachts X-serie

Inkluder i Newsletter: Ja

I 2016 lancerede danske X-yachts det nye rene 'X' serie, som indtil nu omfattede X4³ og X65. De to modeller blev udmærket modtaget af både pressen og kunder, og X-yachts har kunne notere mere end 50 både solgt indenfor det første år. Nye kommer der en ny båd i X serien - og den får navnet X49.

X-serien indeholder de bedste elementer fra Xcruising-serien og Xperformance-serien, der er blevet til en smukt designet performance cruiser, der er i stand til at levere 'Suberb Sailing Pleasure'.

X4 9 Cockpit Furniture 2

Uanset om du sejler tursejlads med familien, langdistance eller kapsejlads, så tilbyder den nye X49 den bedste kombination af alt, hvad X-yachts har udviklet gennem årene.

X49 har et meget lavt tyngdepunkt, har et omhyggeligt konstrueret og designet skrog, kraftfulde epoxy-infusionerede sektioner, tung bly pulb, tanke under dørken og foldepropeller - blot for at nævne nogle af tingene, som den nyeste model i X serie byder på.

Lækker om læ

Om læ er båden fantastisk rummelige og lys. Som standard er der brugt eg, der gør interiøret let og luftigt, men det er muligt at tilvælge teakinteriør, hvis man ønsker et mere klassisk udseende.

X4 9 Owners Cabin OAK with Optionals

Her owners cabin, hvor der er brugt eg.

Og prisen...

X49 tilbydes til en introduktionspris på 479.900 euro (omkring 3.580.000 kroner) for de 10 første modeller. Inkluderet i denne pris er X-yachts standardkvalitetspakke til en værdi af 75.500 euro (cirka 563.230 kroner).

X4 9 june2017 006

Smukke linjer har den også.

Den nye X49 vil få premiere på Düsseldorf Boat Show i januar 2018.




Seneste nyheder





Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *