fbpx

Copenhagen Poker Run - Kom og se 60.000 hk i Tuborg Havn

Inkluder i Newsletter: Ja

Den første weekend i juli kommer Copenhagen Poker Run til Tuborg Havn – kom og se mere end 60 potente og spændende racerbåde, speedtest udenfor havnen og meget mere.

Copenhagen Poker Run er det største powerboat event i Europa, arrangeret af Powerboats.dk. Kongelig Dansk Yachtklub (KDY) åbner i den kommende weekend sin havn for det spændende arrangement.

Deltagerne anvender deres speedbåde til at samle spillekort ind ved forskellige positioner i Øresund. Den speedbåd og besætning, som har den bedste pokerhånd, vinder. Starten går fra Islands Brygge om morgenen kl. 10.00, hvor der sejles nogle timer inden frokost på Flakfortet. Afgang fra Flakfortet kl. 14.00 for en tur rundt om Hven, og alle bådene ankommer til Tuborg Havn om eftermiddagen, hvor der vil være en masse aktiviteter for publikum, inden alle deltagerne har en festlig aften med live DJ i klubhusets restaurant Address, som bliver afsluttet med fyrværkeri.

140860018129581400 resized

KDY og Tuborg Havn forventer 60-70 powerboats, og at der kommer mange tilskuere forbi havnen i løbet af lørdag eftermiddagen den 1. juli for at se bådene samt følge afslutningen på speedtesten lige udenfor havnen. Du vil kunne se nogen af Europas hurtigste speedbåde i og udenfor havnen. Det bliver også muligt at kigge nærmere på luksus sportsvogne og helikoptere. Rockstar Energy Drink præsenterer deres nyeste Formula 4 racer bil, og Formula Automobile viser nogle af deres nyeste Ferrari modeller. Der vil også være boder med mad og drikke.

Program for lørdag eftermiddag den 1. juli.

15.00 Havnen åbnes for publikum

15.30 60 powerboats ankommer til Tuborg Havn

16.15 Powerboat Show

17.00 Speed test i 3 bådklasser - vedhæftet kort for Speed Test 2017

18.00 Bådene bliver udstillet for publikum

Se programmet for eventen her

Gentlemen start your engines

Har du nogensinde har tænkt på, hvordan 60.000 hestekræfter lyder ?

Så kan vi anbefale at du runder havnen kl. 21.30, hvor programmet byder på ”Gentlemen start your engines” – Alle både starter deres potente motorer samtidig i nogle minutter. Det er en tradition som gennemføres hvert år.

Kom i god tid

Tilskuere opfordres til at komme i god tid, meget gerne til fods eller på cykel.

Tilskuere i bil skal være opmærksom på, at der IKKE kan parkeres i nærheden af KDY’s klubhus. Al parkering henvises til P-kælderen ved Waterfront, eller andre P-arealer ved kontorområderne der ikke anvendes i weekenderne, eller på villavejene vest for Strandvejen.

Tilskuere på vandet skal være opmærksomme på de udlagte gates, ligesom der vil være Safety Boats langs banen, og man skal være opmærksomme på deres anvisninger.

Webside: powerboats.dk









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *