Jonas Høgh: 'Vegvisir og Boatflex åbner nye muligheder - lej båd så du kan deltage'

Selvom du ikke selv ejer en båd, så kan du stadig nå at sejle med til det internationale racing event Vegvisir Archipelago Race.

Fart, vind og smuk regattasejlads står i højsædet i slutningen af juni, når det internationale sejlevent Vegvisir Race løber af stablen. Over fire dage vil Guldborgsund kommune i samarbejde med fem lokale sejlklubber byde velkommen til 100 både fra hele verdenen, som skal sætte sejl i det naturskønne område.

Boatflex har indgået et sponsorsamarbejde med event-arrangørerne Shorthand Event Content Marketing, og det glæder tidligere OL-sølvvinder i finnjolle og medstifter af Boatflex, Jonas Høgh Christensen:

"Kombinationen af en deleplatform og et race åbner op for helt nye muligheder i forhold til at udbrede kapsejlads. I dag sejler folk kun stævner i lokalområdet, men ved at gøre det på denne måde kan man nemmere deltage i stævner udenfor lokalområdet, hvilket vil bringe kapsejlere tættere sammen. Muligheden for at deltage i et race, uden selv at eje en båd, åbner op for flere deltagere. Så på den måde er Vegvisir et nybrud."

Vegvisir Archipelago Race er en kombination af traditionel sejlsportsregatta og adventure-sejlads. Og samarbejdet mellem netop Boatflex og eventen giver god mening, da formålet med Vegvisir ikke nødvendigvis er at komme først i mål men oplevelsen i at deltage, fortæller CEO hos Shorthand, Morten Brandt:

”I det her race vil du føle dig som en vinder, når du krydser mållinjen. Du behøver derfor ikke nødvendigvis en superlet båd med nyt sejl. Du kan let deltage og få en vild oplevelse i en lejet båd. Og i det her race kan du også sagtens opnå et godt resultat ved at være en dygtig strateg, have bedre taktik eller være en klog navigatør.”

Vegvisir Archipelago Race bliver afholdt den 22.-25. juni. Ud over spændende sejlads og fantastiske naturoplevelser i området, vil sejlerne opleve det traditionelle Sankt Hans-bål fra deres både.

Relevant information:  

Tilmelding til race sker via Vegvisir sitet her - og har du brug for at booke din båd, kan du gøre det via Boatflex sitet herKort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen