fbpx

Søger du nye udfordringer? Oure søger lærer til sejlads

Inkluder i Newsletter: Ja

Oure Kost Gymnasium og Efterskole søger en engageret træner til at uddanne sejlerlystne unge mennesker. Er du sejltræner og brænder for at lære fra dig? Er du klar til at indgå i et team af sejlere, ledere, lærere og andre personer, der sammen giver de bedste udviklingsmuligheder for hinanden og eleverne? Er du klar til en stor og spændende opgave – så er det dig, skolerne i Oure søger.

Sejlads har for alvor fået vind i sejlene på skolen, hvilket gør det nødvendigt at udvide trænerteamet med en kompetent medarbejder mere. Der er tale om en delt stilling mellem gymnasiet og efterskolen.

 84a9568 small

Ditte Juhl, der allerede er træner på Oures sejladslinje, håber meget på, at det vil lykkes at finde en passioneret træner. Ditte er meget glad for sit job og udtaler: "Jeg vil ihvertfald ikke bytte det med noget andet". På Oure sejles der i følgende både: J70, DS37, Nacra 500, 29er, 420, Europa og Laserjolle.

Kompetencer

- Fleksibel
- Alsidig
- Ansvarsbevidst
- Gerne skiff eller 2-skrogs erfaring
- Bred idrætsbaggrund, enten som tidligere udøver eller underviser.

Den nye træner bliver ansvarlig for sejl på gymnasiet. 50% af ansættelsen er på efterskolen.

Tiltrædelse: 1. august 207 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist:Ansøgning med relevante bilag, sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mrk.”sejllærer”, hurtigst muligt, senest mandag den 22. maj 2017.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart i forlængelse af ansøgningsfristen.

Yderligere information: Kontakt venligst Johnny Johansen på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf: 61629347









★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *