fbpx

Ni årige Mads finalist i Mustos verdensomspændende konkurrence

Musto udskrev tidligere i år en konkurrence, hvor alle sejlere fra hele verden kunne deltage. Vinderen af konkurrencen vil blive 'Musto Ambassador' og få 5.000 pund i sponsorpenge samt muligheden for at træne med nogle af verdens bedste sejlere. En rigtig flot præmie, som mange sejlere gerne vil have fingrene i. Heriblandt ni årige Mads Wegener Larsen, der både sejler Optimistjolle i Silkeborg og Solbjerg ved Aarhus.

Det var egentlig Mads' mor, Charlotte Larsen, der i første omgang så Mustos konkurrence på nettet, det nævnte hun for Mads. Sammen satte de sig ned for at skrive til Musto. Da Mads ikke er så skrap til engelsk endnu, oversatte hans mor, Charlotte, det som han sagde, og de sendte det til Musto. "Vi regnede ikke med at høre mere. Men vi blev kontaktet af Musto og fik at vide, at Mads var blandt de sidste 10 i verden - og altså klar til finalen", fortæller Charlotte Larsen stolt til Bådmagasinet.

14495517 10154601601214184 7237652366660963148 n

Mads Wegener Larsen er netop blevet kåret som klubmester. Foto: Charlotte Larsen.

"Jeg tror, at min største bedrift er, at jeg konstant udvikler mine sejlerfærdigheder, men samtidig har det sjovt! Musto er mit favorite sejlermærke, og da jeg kun er nu år gammel og vokser hurtigt, så kunne jeg virkelige godt bruge et sponsorat til at holde mig velklædt", var nogle af ordene som Mads Wegener Larsen skrev i ansøgningen.

Mads er den yngste finalist, men han håber meget, at mange danske sejlere vil hjælpe ham med at vinde. Du kan hjælpe Mads ved at stemme på ham i Mustos konkurrence her.
Seneste nyheder

Tursejlads

Aggressive spækhuggere skal bekæmpes med nye metoder

The Ocean Race

Bouwe Bekking tilbage - interview...

★ Interview & Portræt

★ Mod en biocidfri fremtid

Sejlsportsliga

Ligaen skyder Sjælland Rundt Sailing Week i gang

The Ocean Race

Ocean Race: På vandet med en IMOCA – se video

The Ocean Race

Franske Guyot vinder kapløb med tiden

Kapsejlads

Interview: Hurtigere rute rundt om Fyn?

★ Artikel

★ Brint banker på som grønt brændstof til søs

Udvalgte artikler *