fbpx

Ni årige Mads finalist i Mustos verdensomspændende konkurrence

Musto udskrev tidligere i år en konkurrence, hvor alle sejlere fra hele verden kunne deltage. Vinderen af konkurrencen vil blive 'Musto Ambassador' og få 5.000 pund i sponsorpenge samt muligheden for at træne med nogle af verdens bedste sejlere. En rigtig flot præmie, som mange sejlere gerne vil have fingrene i. Heriblandt ni årige Mads Wegener Larsen, der både sejler Optimistjolle i Silkeborg og Solbjerg ved Aarhus.

Det var egentlig Mads' mor, Charlotte Larsen, der i første omgang så Mustos konkurrence på nettet, det nævnte hun for Mads. Sammen satte de sig ned for at skrive til Musto. Da Mads ikke er så skrap til engelsk endnu, oversatte hans mor, Charlotte, det som han sagde, og de sendte det til Musto. "Vi regnede ikke med at høre mere. Men vi blev kontaktet af Musto og fik at vide, at Mads var blandt de sidste 10 i verden - og altså klar til finalen", fortæller Charlotte Larsen stolt til Bådmagasinet.

14495517 10154601601214184 7237652366660963148 n

Mads Wegener Larsen er netop blevet kåret som klubmester. Foto: Charlotte Larsen.

"Jeg tror, at min største bedrift er, at jeg konstant udvikler mine sejlerfærdigheder, men samtidig har det sjovt! Musto er mit favorite sejlermærke, og da jeg kun er nu år gammel og vokser hurtigt, så kunne jeg virkelige godt bruge et sponsorat til at holde mig velklædt", var nogle af ordene som Mads Wegener Larsen skrev i ansøgningen.

Mads er den yngste finalist, men han håber meget, at mange danske sejlere vil hjælpe ham med at vinde. Du kan hjælpe Mads ved at stemme på ham i Mustos konkurrence her.Seneste nyheder

Ainslie og Team GBR i big hit - se video

★ Cruising i rekordfart - på tre ben

Sail GP: GP for Giga Potent


SailGP

Vejrguderne ubarmhjertige – hvor er det ærgerligt...

SailGP

Ainslie og Team GBR i big hit - se video

★ Artikel

★ Cruising i rekordfart - på tre ben

SailGP

Sail GP: GP for Giga Potent

SailGP

Lokale sejlklubber får besøg af de 'store rockstars'

Kapsejlads

Contender: Armbrust skal forsvare titlen på Attersee

SailGP

Nathan Outteridge - back in the game

Tursejlads

Ny rekord for antal gæstesejlere til solskinsøen

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?