fbpx

Harboe Cup med det største Feva felt i år

Inkluder i Newsletter: Ja

Skælskør har i denne weekend mere end 400 sejlere + trænere, forældre, søskende mm på besøg.

Harboe Cup er efterårets største jollestævne og i år samtidig TORM junior og ungdoms DM for Feva XL, Laser Radial, Europe og 29’er. Vejrguderne giver igen i år sejlerne de bedste betingelser, med flot solskin og ca. 4-6 m/s fra V/SV.

I Storebælt, ved Kobæk Strand, var det de 70 Optimist A sejlere som havde sværest ved at få hul på sejladserne.

Alle var lidt for ivrige og først efter en række omstarter og sorte flag kom feltet igang. Det betød også at de som de eneste kun fik sejlet tre sejladser. Alle andre klasser har sejlet fire eller fem sejladser lørdag.

På Skælskør Fjord dyster mere end 100 Optimist B og C sejlere og på Skælskør nor er Tera og det største Feva felt i år samlet.

26 Feva’er dyster om junior DM og netop placeringen på Skælskør nor er optimale betingelser for både nye og øvede Feva sejlere og ikke mindst forældre og tilskuere. I Skælskør er det muligt at se kapsejladsen på nærmeste hold hævet ca. 10 meter over vandet er der den flotteste udsigt over banen.

Lørdag aften var over 300 samlet til spisning. Efter spisningen åbnes dørene for alle inden der trækkes lod om en masse lodtrækningspræmier. Eneste kriterie for at deltage i lodtrækningen er at deltageren er tilmeldt inden tilmeldingsfristens udløb.

Der var flotte præmier fra både Harboes Bryggeri, North Sails, SLAM, Realkredit Danmark og Palby Marine.

Stemningen bærer som altid præg af stor gensynsglæde med masser af venner og liv på havnene i byen og ved Kobæk Strand. De ca. 100 frivillige glæder sig næsten lige så meget som sejlerne, og gør deres bedste for at alle får en god oplevelse. Harboes Bryggeri sørger for smagsprøver til deltagerne og hver dag er der efter sejladserne drikkevarer til sejlerne og forældre i sejlklubben.

Resultater findes her

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *